Ahojte dievcata, poradte prosim, mam bolesti v podbrusku, sem tam ta bolest vyrazi v podobe pichnutia niekde do okolia posvy, neviem to presne specifikovat. Napr. pri prudsom sadnuti na gauc to spichalo. Kam s tym podla vas ist, gynekolog alebo najskor vseobecny lekar? Pri moceni problemy nemam.
Mali ste niektore podpbny problem?
mávam také týždeň - dva pred menštr.
@alison11 ovulaciu som mala dva dni dozadu aj podla kalendarika a aj ma vtedy bolel vajecnik tak ako kazdy mesiac pri ovulacii, potom bolo na druhy den uz dobre no a vcera toto zacalo. Mohlo by to byt aj tak z ovulacie? Ze den pobolel vajecnik, potom na druhy den nic a potom na treti den zasa toto?
@tamtamka26 a kolko dni cca to trva? Rozmyslam, ze ci ist zajtra ku gynekologovi, ci nie. Potom bude vikend, nechcem nieco zanedbat, ak by to nebolo z ovulacie 😏
@malav ja by som nešla, ale to som ja.. Možno v 1den to cítim, ale to nie sústavne... To už vždy viem, ze sa telo pripravuje na menstr.
tak ja mavam toto okolo ovulky vzdy.. ja by som na tvojom mieste kludne tych par dni ak nemas ine problemy pockala, aj do pondelka/utorka. Neviem ci mas bolesti neustale, nejake problemy pri moceni a pod...
@tamtamka26 ano pravdepodobne to aj u mna teraz bude, este sa mi aj brucho fajnovo nafuklo 😀 len predtym mi to trvalo tak den, tieto ovulacne bolesti, teraz je to silnejsie aj dlhsie, no ale to uz zrejme vekom pojde iba dole vodou so mnou 🙂
@simca06022011 rozhodla som sa aj ja pockat, vsetko nasvedcuje tomu, ze to bude len ta ovulacia, este mi aj brucho nafuklo a bolest sa nezhorsuje, ani netrva stale, pri moceni zatial ziadne problemy, takze snad to bude ok.
@malav každý mesiac je to inak aj u mňa... Niekedy ani neviem, ze mám už dostať a inokedy 2 týždne pred prsia citlivé, ťažké, kríze, nervozita 🙄
este dodam, ze tehotna nie som