Bolesť v podbrušku, pichanie v pošve

malav
27. júl 2023

Ahojte dievcata, poradte prosim, mam bolesti v podbrusku, sem tam ta bolest vyrazi v podobe pichnutia niekde do okolia posvy, neviem to presne specifikovat. Napr. pri prudsom sadnuti na gauc to spichalo. Kam s tym podla vas ist, gynekolog alebo najskor vseobecny lekar? Pri moceni problemy nemam.
Mali ste niektore podpbny problem?

malav
autor
27. júl 2023

este dodam, ze tehotna nie som

sarahka
27. júl 2023

@malav podľa mna gynda určite . Obvodný ta pošle na gyndu

nelca0510
27. júl 2023

@malav ovuláciu nemáš? Máš to celý mesiac? Išla by som na gyndu

malav
autor
27. júl 2023

@nelca0510 ovulaciu som mala 2 dni dozadu, mam to len od vcerajsieho vecera

malav
autor
27. júl 2023

@sarahka oki dakujem 🙂

nelca0510
27. júl 2023

@malav tak si to ešte odporozoruj,môže to byť tá ovulacia

alison11
27. júl 2023

@malav Môže to byť z ovulácie keďže vtom čase začne bujnieť sliznica najviac a je maternica a všetko viac prekrvené na príchod oplodneného vajíčka aby sa malo kde o 5dní uhniezdiť.

tamtamka26
27. júl 2023

mávam také týždeň - dva pred menštr.

malav
autor
27. júl 2023

@alison11 ovulaciu som mala dva dni dozadu aj podla kalendarika a aj ma vtedy bolel vajecnik tak ako kazdy mesiac pri ovulacii, potom bolo na druhy den uz dobre no a vcera toto zacalo. Mohlo by to byt aj tak z ovulacie? Ze den pobolel vajecnik, potom na druhy den nic a potom na treti den zasa toto?

malav
autor
27. júl 2023

@tamtamka26 a kolko dni cca to trva? Rozmyslam, ze ci ist zajtra ku gynekologovi, ci nie. Potom bude vikend, nechcem nieco zanedbat, ak by to nebolo z ovulacie 😏

tamtamka26
27. júl 2023

@malav ja by som nešla, ale to som ja.. Možno v 1den to cítim, ale to nie sústavne... To už vždy viem, ze sa telo pripravuje na menstr.

alison11
27. júl 2023

@malav Áno môže keďže sliznica maternice rastie od ovulácie po ms.

alison11
27. júl 2023

@malav Ja som takto po ovulke šla z výtokom co mi vadil a bolelo podbruško a dal mi niečo zo spodu a v elektronickej kartoteke mam zapísane ovulacia tak som sa potom hambila aj gyn.vravel ze žiaden zapal tam nevidí.

simca06022011
27. júl 2023

tak ja mavam toto okolo ovulky vzdy.. ja by som na tvojom mieste kludne tych par dni ak nemas ine problemy pockala, aj do pondelka/utorka. Neviem ci mas bolesti neustale, nejake problemy pri moceni a pod...

malav
autor
27. júl 2023

@tamtamka26 ano pravdepodobne to aj u mna teraz bude, este sa mi aj brucho fajnovo nafuklo 😀 len predtym mi to trvalo tak den, tieto ovulacne bolesti, teraz je to silnejsie aj dlhsie, no ale to uz zrejme vekom pojde iba dole vodou so mnou 🙂

malav
autor
27. júl 2023

@alison11 no ved toto, nechce sa mi tam ist len kvoli ovulacii, este ma aj moj dr dovolenku, tak by som musela ist k zastupujucemu. Ale zrejme to bude len toto, len ma to prekvapilo, ze bolest silnejsia a dlhsie ako som zvyknuta pri ovulacii. Kazdopadne dakujem za rady 🙂

malav
autor
27. júl 2023

@simca06022011 rozhodla som sa aj ja pockat, vsetko nasvedcuje tomu, ze to bude len ta ovulacia, este mi aj brucho nafuklo a bolest sa nezhorsuje, ani netrva stale, pri moceni zatial ziadne problemy, takze snad to bude ok.

tamtamka26
27. júl 2023

@malav každý mesiac je to inak aj u mňa... Niekedy ani neviem, ze mám už dostať a inokedy 2 týždne pred prsia citlivé, ťažké, kríze, nervozita 🙄

alison11
28. júl 2023

@malav Nemáš zač ja chodievam už ln ak mám pred ms ťažkosti tak vyčkám ms a ak aj po ms bolí podbruško rpípadne je aj výtok tak vtedy idem keď ešte ovu je nedohľadne aby som sa nestrápnila u gyn že bežím z ovulačnými bolesťami.