Bolesť v podbrušku, nepravidelná menštruácia, PCOS

14. nov 2024

Obraciam sa s prosbou,ci niekto nieco podobne nezazil. Uz od mladeho veku mam problemy s menstruaciou.Najprv silna a bolestiva,neskor nepravidelna, potom zistene cysty, upresnene pcos a stale problemy: bolesti, zavrate, menstruacia nedorazi aj rok. Uz som bola na antikoncepcii, ktora mi moc nerobila dobre, no menzes pravidelny. Teraz som nedavno mala take silne bolesti, na urgente vraj vsetko v poriadku, no bolest stale dookola v pobrusku, nevolnost, bolest v oblasti bokov a panvovych kosti. Uz je to kolobeh ktory ma fakt unavuje a nebavi, moja energia klesa behom dna rapidne, snazim sa cvicit,jem zdravo, drzim si kaloricky deficit, primeranost bielkovin ako mam, no stale kila idu hore a bolesti zostavaju. Zienky prosim hocijaka skusenost a vase riesenie mi pomoze,dakujem

anna777115
14. nov 2024

Máš, potvrdenú aj inzulinovú rezistenciu, lebo to ide ruka v ruke s metabolickym syndromom? Mne, veĺmi pomáha uživanie metformínu. Ten, drží pod kontrolou, aj priberanie aj ostatne vedĺajsie neprijemsti, ktore PCOS sposobujú....