Bolesť v podbrušku a biely výtok

dada1996
19. aug 2024

Ahojte, chcela by som sa opýtať či sa stalo niektorej z Vás počas ovulácie , že Vás nikdy nebolelo brucho len ste vedeli podľa výtoku možno , že máte ovuláciu a potom zrazu bolelo ako počas menštruácie … pretože takýto pocit mám teraz , nikdy ma nebolelo brucho až teraz prvýkrát po niekoľkých rokoch 🙂 snažíme sa aj o bábätko neviem či to môže mať súvis aj s tým .. mala som aj biely hustý výtok..

Ďakujem

ysseba
19. aug 2024

Áno, môžeš byť tehotná, kľudne sa opýtaj napriamo 😉 Vždy keď je nechránený styk, tak môže prísť k oplodneniu. Koľko dní si po ovulácií?

masandra
19. aug 2024

@dada1996 áno, môže to tak byt, u mna to bolo príznakom tehotenstva napríklad🙂

dada1996
autor
19. aug 2024

No ono u mňa je to celkom komplikované , keďže nemám pravidelnú menštruáciu … mala som ju pred 3 týždňami.. ale po nej som dostala výtok aj menšie bolesti v podbrušku a keď som si urobila ovulačný test dva dni po sebe ukazálo pozitívne , tak si vravím že mi mohla prísť aj hneď , že je to možné lenže v kalendári v appke mi ukazuje , že mám akoby teraz ovuláciu 😄 tak som z toho tak trochu zmätená.. či až teraz nastala alebo neviem naozaj ..

masandra
19. aug 2024

@dada1996 tak potom je to priznak ovulácie alebo co :D

dada1996
autor
19. aug 2024

Sama neviem😂 skúsim tehotenský ale si myslím, že ovulácia len ale nemala som nikdy také príznaky asi to ma zmiatlo iba

ysseba
19. aug 2024

@dada1996 A nemáš fotku tých pozitívnych ovulačných testov? A tie bolesti boli kedy? Teraz alebo po tej menštruácií? A výtok si po tej menštruácií mala naťahovací, ako vaječné bielko?

dada1996
autor
19. aug 2024

Nie nie nemám.. prvý bol taký že prva čiarka a druhá ako duch či ako to tu voláte😂 a druhý ovulačný už bolo viac vidno .. no hneď po menštruácií ale len také slabšie bolesti aj výtok taký biely nie až tak hustý ako teraz čo sa mi asi ešte nestalo a tie bolesti v podbrušku sú trraz ako keby mám menštruáciu dostať

ysseba
19. aug 2024

@dada1996 Ovulačný test nie je ako tehotenský, tam nehľadáme "duchov" 😀 Pozitívny ovulačný test je vtedy, keď je prvá (testovacia) čiarka rovnako silná alebo silnejšia ako druhá (kontrolná) čiarka. Keď je prvá slabšia ako druhá, tak to je negatívny test. To píšu aj v príbalovom letáku. A biely hlien nie je ovulačný hlien, to nie je znak ovulácie. Ovulačný je priesvitný, naťahovací, ako vaječné bielko. A tiež je veľmi nepravdepodobné, že budeš mať ovuláciu tesne po menzese. To sa stáva vtedy, keď majú baby veľmi krátky cyklus. Proste si mohla mať nejakú slab infekciu, zápal. Z kúpaliska alebo tak. Ale... môžeš mať ovuláciu práve teraz keď máš bolesti. Tiež môžeš byť tehotná (že ovulácia prebehla ani o tom nevieš). Vyskúšaj si spraviť ovulačný test. Ten sa NErobí z ranného moču a má sa cca 2 hodiny pred nim obmedziť príjem tekutín

dada1996
autor
19. aug 2024

Ďakujem pekne , skúsim to takto.. nemám o tom prehľad to napíšem úprimne a som rada, ak dostanem radu ;)

ysseba
20. aug 2024

@dada1996 jasneee, v pohode, rado sa stalo ☺️. Drzim palce nech sa coskoro zadari ☺️🍀