Ahoj, pred mesiacom som bola na UPT. Po 3 tyždnoch od zakroku som bola na kontrole a všetko bolo v poriadku pekne zahojene. Sex bol tiež v poriadku bez bolesti cely tyždeň, no včera ma začalo pri ňom pobolievať brucho v oblasti maternice. Najprv len trochu a potom sa to zhoršovalo a museli sme sex ukončiť. Ta bolesť bola taka silna, že som sa nemohla ani pohnuť. Pripomínalo mi to bolesti ako pri kontrakcii, ako keby ma išlo roztrhnuť. S každým pohybom som cíila ostru a pichľaú bolesť. Neviem čo to môže byť, keďže týždeň predtym som bola u lekarky a všetko bolo v poriadku. Máte s tym niektorá skúsenosť?
Ale ja som na kontrole bola a lekarka mi vravela, že som v poriadku, všetko je zahojene
Ahojte.Ja som presne pred mesiacom bola na kyrete.A my sme zacali dost skoro so sexom Asi po tyzdni a mame ho pravidelny.Ja viem ze by sa este nemalo ale pomaha mi to prekonat depky ktore sem tam mam.Ja som nemala ani nemam ziadnu bolest pri styku.A chceli by sme hned dalsie.Viem ze by mi to psychicky pomohlo.A mali ste uz ms?Uz by aj mala prist.Mam uz par dni bolest brucha ako na ms ale je mi aj nevolno som unavena bolia krize.Neviem ci je to psychika ci co.
Hm odpovie niektora?Ste po zakroku a mali ste uz menstruaciu?
@petka2101 Podľa mňa je potrebné po UPT aspoň 6 týždňov počkať so sexom, myslím, že ste sa veľmi ponáhľali, mohla vzniknúť nejaká infekcia, príp. krvná zrazenina. Tá rana asi ešte nemusela byť celkom zahojená. Bolo by dobré navštíviť ešte raz gynekologa.