Bolesť v krížoch, v podbrušku a výtok

luvi13
1. nov 2024

Ahojte!
Potrebovala by som poradiť. Nikdy som nemala pravidelnú MS. Od mája sa však snažíme o babo, tak som to riešila s mojim gynekológom, pretože v tom čase mi MS neprišla dva mesiace. Po vyšetrení mal podozrenie na PCO, tak mi nadsadil inofolic dvakrát denne na tri mesiace. Inofolic mi MS upravil a mala som 32-dňový cyklus. Keď som bola na kontrole, PCO sa potvrdilo a dal mi siofor 500, 3krat denne. Avšak MS mi už mešká štyri dni. Vôbec nemám žiadny príznak aby som ju v blízkej dobe dostala ale mám úplne iné bolesti, ktore som pred MS nikdy nemala. Neuveriteľne ma už skoro týždeň bolia kríze, mám hustý biely výtok bez zápachu a bolesť/pichamie v podbrušku. Neviete čo by to mohlo byt? Myslela som si, že som tehu, a preto som si robila test. Jeden mal ducha ostatne nič 🫤. Mala niektorá z vás podobný problém, a teda vedela by mi poradiť čo s tým?
Dakujem 😌

mamina7070
1. nov 2024

ic sa s tym nerobi normalne pockan na menzes, posunula s ato ovulacia atd

denisa_deniska
1. nov 2024

@luvi13 áno, tehotná môžeš byť aj nemusíš, mohla sa ti posunúť ovulácia, ale naozaj nič neurobíš, iba môžeš čakať 🙂 o 3-4 dni sa testni znova, ak by ms neprišla dlhšie, určite smer lekár

luvi13
autor
15. nov 2024

Ahojte, tak MS som stále nedostala, aj keď veľakrát už som mala ten pocit, že keď sa ráno zobudím tak ju budem mat na 100%. Testujem sa každý 2 deň už týždeň, a zakaždým ma druhu slabulinku čiarku, avšak nesilnie…..🫤

denisa_deniska
16. nov 2024

@luvi13 to može byť aj cysta napr, tu už nečakať, a ísť k dr

denisa_deniska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz