Bolesť v krížoch, v podbrušku a výtok

luvi13
1. nov 2024

Ahojte!
Potrebovala by som poradiť. Nikdy som nemala pravidelnú MS. Od mája sa však snažíme o babo, tak som to riešila s mojim gynekológom, pretože v tom čase mi MS neprišla dva mesiace. Po vyšetrení mal podozrenie na PCO, tak mi nadsadil inofolic dvakrát denne na tri mesiace. Inofolic mi MS upravil a mala som 32-dňový cyklus. Keď som bola na kontrole, PCO sa potvrdilo a dal mi siofor 500, 3krat denne. Avšak MS mi už mešká štyri dni. Vôbec nemám žiadny príznak aby som ju v blízkej dobe dostala ale mám úplne iné bolesti, ktore som pred MS nikdy nemala. Neuveriteľne ma už skoro týždeň bolia kríze, mám hustý biely výtok bez zápachu a bolesť/pichamie v podbrušku. Neviete čo by to mohlo byt? Myslela som si, že som tehu, a preto som si robila test. Jeden mal ducha ostatne nič 🫤. Mala niektorá z vás podobný problém, a teda vedela by mi poradiť čo s tým?
Dakujem 😌

mamina7070
1. nov 2024

ic sa s tym nerobi normalne pockan na menzes, posunula s ato ovulacia atd

denisa_deniska
1. nov 2024

@luvi13 áno, tehotná môžeš byť aj nemusíš, mohla sa ti posunúť ovulácia, ale naozaj nič neurobíš, iba môžeš čakať 🙂 o 3-4 dni sa testni znova, ak by ms neprišla dlhšie, určite smer lekár