Ahoj.mavate aj vy niektore bolesti v krizoch?ja mam problemy s krizami .vyskocena platnicka ale pred kramami mam bolesti este horsie v krizoch
Toto je normalne, aspon teda ja to mam a stretavam sa s tym uz nejaky ten piatok. Mne pomaha len tabletka od bolesti, ked citim, ze uz to zacina, tak si dam Cetalgen, problem je ten, ze ked si nedam nic od bolesti, tak nie som schopna ani kracat, lebo to je take jak ked som bola tehotna a uz som to nezvladala, ze ma krize boleli :D
Toto nie si jediná, ja síce nemám bolesti krížov každý mesiac, ale teda z času na čas sa objavia, mňa zase hlava a kŕče vedia potrápiť 😖
@ejmylia toto je udel nas zien mam niekedy pocit, kiezby sme mohli byt cely cas bez bolesti, to by bolo skvele.
Lebo teda chlapi sa niekedy ozaj nevedia vcitit do toho co prezivame :/
@beabelisova to teda nevedia, ale tak som rada, že keď mám pms, tak ten môj to už tak nejako vie a drží sa ďalej, teda najmä nemá nejaké blbé poznámky, lebo teda u mňa pms je aj také, že rýchlo dokážem vybuchnúť, že všetko sa má dotýka oveľa viac ako mimo tohto obdobia 😀
@olinaaaa mávam aj ja. Boľavé kríže a prsia. Cvičím na tie kríže mačací chrbát. Niekedy pomôže, niekedy nie.