Ahojte,
Zacalo ma pred casom boliet ucho a ta sankova kost, najhorsie to je v noci ked nebodaj lezim na tej strane, teraz mi uz staci ležať na chrbte a otocit sa na hoc aku stranu zacne ma ucho hrozne ale hrozne boliet. nemozem ani poriadne jest lebo ked zatnem zuby, popripade dam do stran, no hroza, neviem ci to je z ucha ci z coho 😭
Neviete co to moze byt? V pondelok chcem ist k lekarke a neviem ci usne, ci zubar ci ku komu ist.. teploty nemam a tiez to neboli cely den..
Dakujem za hoc aku radu
@4ocka mozes to mat z cohokolvek...napr aj prievan,vtedy je ho dobre "vytiahnut"zapalenymi novinami...ale ako sa radilo vyssie skus si dat do ucha cesnak...kusok zabal do vaty a sup tam...
Nemusis to mat len z ucha,moze to byt aj zub...tak ci tak zacni na ORL a pripadne pokracuj na zubne 😉
@4ocka ja som toto mala ako tehotna a bolo to zo zuba...cely vikend som steny skriabala, co mi pomohlo, bola usna sviecka.....no a potom smer zubar....
Ucho, zub, alebo trojklanny nerv, cize jedno lepsie ako druhe. Zacala by som vatou namocenou v alpe a supla ju do toho ucha, alebo burow usne kvapky kvapnut, ak nepomoze, bude to daco inse. Ale urcite smer dr. a zacala by som asi na orl.
Pravdepodobne to bude zub, ale skús si nastrúhať do trošky alkoholu cesnak, nechaj vyluhovať a následne vatu namočenú v tom lúhu vlož do ucha. toto pomáha manželovi pri bolesti ucha.
@novana
@iconka
@sorciera24
@majaxy
Tak zub ani ucho, je to ten čelustny kĺb 😟 Uz mam aj antibiotika
@bapi1 ahoj,ja som šla na mri sankoveho klbu,mám zle postavenie. Ďalej to neriešim,lebo corona...nechceli ma objednať s výsledkami. Ale keď viem,že asi to je naozaj z toho klbku,tak si ho masírujem dávam si volatern alebo inú masť,čo sa dáva na kolená. Snažím sa neotvarat ústa doširoka....je to lepšie,ale sem tam sa to ozve. Mali by mi dať asi na noc tu dlahu a musím si dať dorobiť zub na tej strane,ale som až v máji objednaná od októbra u zubára. Všetko sa to ťahá 🙄
@spadzira no ja viem ze mam sanku teda lepsie povedane skus do jednej strany, co sa stalo pred 18rokmi po nasadeni korunky na implantat...ale nemala som s tým problemy az teraz vsetko. Stale mi brni v okoli nosa, pod okom, k uchu sa tiahne tupa bolest a licna kost ma boli asi tak, ako keby ma niekto riadne ale ze riadne po nej zbil.
Linda borska
Vraj treba dať stručik cesnaku do ucha