Bolesť (tlak) v pošve a nutkanie ísť močiť

melani19
2. sep 2024

Ahojte
Bola som vcera bolestami na pohotovosti ale na gyn. Zevrja vaetko dobre, nevidi nic, ze by som mala nieco zapalene
Ani nic
Dala som aj moc , ale ze je negat. Nemam tam
Zapal.
Mali ste niektora podpbne? Stale mam tlak v posve, a nutkanie ist sa vycikat. Ale som uz vycikana . Ten divny tlak. Aj ked cikam ma to boli. Nepali, ale boli a tlak citim. Zaroven ma aj svrbi z dola..
idem k obvodnej momentalne. Mozu nejak ziatit ci je to predsa nejaka infekcia?
Alebo kamene? Alebo to je ine? Je to nieco atrasne .. neviem sa pohnut z domu :(
Mala som aj teploty a mam bolest v krizoch a v podbrusku. Jasne bolia ma zrasty, ktore mam po operacii

simca115
2. sep 2024

@melani19 skús navštíviť nefrologiu. Môže to byť z močových ciest

pininka1
2. sep 2024

@melani19 smer urorog,čím skôr. To ze im neukázalo zápal, neznamená ze tam nieje. Kúp si zatiaľ blokorimu, alebo dmanozu a piť veľa, hlavne urologicky caj

melani19
autor
2. sep 2024

@simca115 fuha nusim sa pozriet kde je u nas :/

melani19
autor
2. sep 2024

@pininka1 iden akurat k pbvodnej a urcite ma poslemurologovi. Len tam kym pridem na rad… ale pockam ai lebo uz nevladzem

melani19
autor
2. sep 2024

@pininka1 no uz ma boli aˇv pravo oblicka :/ ale ze velmi .9:45 mam termin

jomarch
2. sep 2024

mala by ti dr aspon zobrat sterilny moc na kultivaciu...urologovi treba ist tiez urcite.

jomarch
2. sep 2024

ja som raz takto letela k obvodnej (este pocas ordinacnych, inak by som takto letela na pohotovost) s prisernou bolestou ladvin. uz som sa videla na operacnom stole 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ pichla mi zadku nieco od bolesti a hned ma sikovali na sono. tam mi zistili, ze mam rozsirenu oblicku panvicku...v zasade nic "vazne". dostala som atb. tym som chcela povedat, ze tie bolesti mozu byt niekedy ochromujuce aj z relativne banalnejsieho problemu, tak sa skus velmi nestresovat zatial, urcite pridu na to z coho to mas. drzim palce.

melani19
autor
2. sep 2024

@jomarch zapal mocoveho mechura :( ale je to ukrutna bolest

sisska96
2. sep 2024

No s močovými cestami alebo s mechúrmi nemá nič spoločné gynekolog. Daj si urologický čaj

jomarch
2. sep 2024

@melani19 to ti diagnostikovali hej? Neboj, zvladnes. predpokladam ze si dostala atb. Okrem toho si kup v lekarni Blokurimu, zaraba sa idealne na noc, po poslednom vycikani, v noci by sa mala vstrebat. mne pomahala aj taka vec, ze som si sadla na vecko trebars aj na hodinu, zobrala som si velku flasu vody, dve flase a to som pomaly pila a cikala. ano, bolelo to jak fras, plakala som, ale proste tie bakterie musis cim skor zo seba dostat. ak mas moznost, normalne sa zavri na vecko, pi a cikaj, pi a cikaj. ked aj po kvapkach to pojde. drzim paste

melani19
autor
2. sep 2024

@sisska96 mala som opwracie a pod. Tak som si myslela ze je zas eproblem tam
Ale mam zapal v mocovych

melani19
autor
2. sep 2024

@jomarch ano ja natastie pijem aj tak vela. Ale uz ma skoro naplo z cajov :D ale pijem dost.
Ano boli to to je pravda :/
Ano mam ATB . Tal dufam pomoze

lanelly
11. okt 2024

@melani19 Ahoj, ako ti je teraz? Dopátrala si sa, čo to spôsobilo? Je to gynekologického alebo močového charakteru?