Ahojte
Bola som vcera bolestami na pohotovosti ale na gyn. Zevrja vaetko dobre, nevidi nic, ze by som mala nieco zapalene
Ani nic
Dala som aj moc , ale ze je negat. Nemam tam
Zapal.
Mali ste niektora podpbne? Stale mam tlak v posve, a nutkanie ist sa vycikat. Ale som uz vycikana . Ten divny tlak. Aj ked cikam ma to boli. Nepali, ale boli a tlak citim. Zaroven ma aj svrbi z dola..
idem k obvodnej momentalne. Mozu nejak ziatit ci je to predsa nejaka infekcia?
Alebo kamene? Alebo to je ine? Je to nieco atrasne .. neviem sa pohnut z domu :(
Mala som aj teploty a mam bolest v krizoch a v podbrusku. Jasne bolia ma zrasty, ktore mam po operacii
mala by ti dr aspon zobrat sterilny moc na kultivaciu...urologovi treba ist tiez urcite.
ja som raz takto letela k obvodnej (este pocas ordinacnych, inak by som takto letela na pohotovost) s prisernou bolestou ladvin. uz som sa videla na operacnom stole 🤦🏽♀️🤦🏽♀️ pichla mi zadku nieco od bolesti a hned ma sikovali na sono. tam mi zistili, ze mam rozsirenu oblicku panvicku...v zasade nic "vazne". dostala som atb. tym som chcela povedat, ze tie bolesti mozu byt niekedy ochromujuce aj z relativne banalnejsieho problemu, tak sa skus velmi nestresovat zatial, urcite pridu na to z coho to mas. drzim palce.
No s močovými cestami alebo s mechúrmi nemá nič spoločné gynekolog. Daj si urologický čaj
@melani19 to ti diagnostikovali hej? Neboj, zvladnes. predpokladam ze si dostala atb. Okrem toho si kup v lekarni Blokurimu, zaraba sa idealne na noc, po poslednom vycikani, v noci by sa mala vstrebat. mne pomahala aj taka vec, ze som si sadla na vecko trebars aj na hodinu, zobrala som si velku flasu vody, dve flase a to som pomaly pila a cikala. ano, bolelo to jak fras, plakala som, ale proste tie bakterie musis cim skor zo seba dostat. ak mas moznost, normalne sa zavri na vecko, pi a cikaj, pi a cikaj. ked aj po kvapkach to pojde. drzim paste
@melani19 skús navštíviť nefrologiu. Môže to byť z močových ciest