Bolesť svalu pod pravým prsníkom

domininini
23. aug 2022

Ahojte, chcem sa len spytat ze ci nahodou ste nemali niektora takyto problem. Cca pred mesiacom sme boli skakat na trampolinach so starsim synom a odvtedy pocitujem taku bodavu bolest pod lavym prsnikom, vychadza zo stredu rebier a ked si nadvihnem pravy prsnik citim akokeby sval len neviem ci je to ono, akokeby tenke vlakno ktore je napnute .. mam vacsie prsniky.. samozrejme prehmatane prsniky mam viackrat aj pred ms aj pocas aj po, a ziadnu hrcku som si nenahmatala .. je to povrchove a boli to ako modrina .. normalne to vlakno citim na dotyk a smeruje od tych rebier az kusok nad spodnu stranu prsnika.. neviem ci ste sa stym nestretli uz nahodou, objednala som sa s vlastnej iniciativy na sono, dr povedal ze je to natiahnuty sval, pruh.. ale nenasla som na internete nikde ze existuje aj takyto pruh pod prsom .. uz som zufala .. boli ma to menej ako predtym ale stale tam to vlkno citim .. je to akokeby odtrhnute svalove vlakno ktore je napnute .. neviem ako to nazvat 🤷‍♀️ Samozrejme na lavej strane nosim 9kg drobce a pravou rukou vsetko robim.. uz si namyslam vsetko mozne, az mi je zle
Prosim, mali ste to niektora z nosenia v jednej ruke ? Dakujem

vanilka179
30. sep 2022

Dobry vecer prosim vas aj ste boli na nejakom vysetreni alebo vam na nieco prisli??Ja som chlap ale mam podobny problem ako vy.Dakujem za odpoved.

vanilka179
2. okt 2022

Dobry den to pisal moj manzel ma take iste problemi a zatial nevie co to je a caka na vysledky.Doktory zatial nevedia nic.Prosim vas keby ste uz mali skusenosti alebo nejake info co to moze byt budem rada za vsetky poznatky.Dakujem

domininini
autor
8. okt 2022

@vanilka179 dobry den nezistilo sa vobec nic, dr to citila na dotyk, ale na sone nebolo vidno nic

vanilka179
9. okt 2022

@domininini Dobry vecer.Dakujem za odpoved.Aj vam tie pruhy zmyzli?