Bolesť semenníka

davidharuls1612
27. dec 2023

zdravim pred 3 dnami ma zacal bolet semenik an lavej strane.. na ohmat necitim ziadny gulku ani nic co by tam nemalo byt
neboli ma to cely den predvcerom ma to bolelo len ked som dosiel domov akonahle som isiel vecer spat preslo to
vcera to iste dnes to iste
ked sedim boli ked stojim boli ked lezim myslim ze neboli
"neviem posudit ci je opuchnute ale myslim ze nie nevidim ze by niak bolo
na ohmat citim jak keby vacsie mnozstvo takych tych zil nez na tom druhom semeniku..
boli ma to ked na to niak zmacknem na tie zili
PLUS
ma ta bolest boli az jak keby do oblasti mechura ked si zmacknem mechur na lavej strane tirz to boli
niekedy to boli len mechur vacsinou mam taky pocit ze potrebujem ist na wc taky tlak ale nepotrebujem mocit.
neviem ci mam nieco s mechurom alebo so semenikom lebo ma boli aj to aj to.
mam 16

harrisson
27. dec 2023

@davidharuls1612 môže to byť variokela

drake122
27. dec 2023

Povedz mame a nech ťa zoberie k doktorovi tam urobia sono a bude zrejmé prečo to bolí.

anjelicek26
27. dec 2023

Povedz otcovi a chodte radsej vylet na pohotovost alebo rano urgent k urologovi, niektore symptomy nie su take vyrazne a pritom to aj tak je problem... https://lekar.sk/clanok/stoenie-semennikov

nikpa
27. dec 2023

@davidharuls1612 treba ísť k lekárovi, nie je to žiadna hanba. Zdôver sa rodičom.

alickapusinka
27. dec 2023

Treba to povedať rodičom a na urologiu treba ísť s výmenným lístkom. Ak je to bolestivé tak podľa mňa by ťa vzali bez objednania na rýchlejší termín.

trgypadl
27. dec 2023

Radsej to povedz hned rodicom, lebo ak vystreluje bolest do mechura moze ist aj o torziu semenníka, a to je nahla príhoda!

harrisson
27. dec 2023

Ak si nahmatať zväčšené žily a bolest sa mení s polohou tela bude to takmer isto variokela. Sedel by aj vek kedy sa to obvykle prejavuje.

harrisson
27. dec 2023

Ale určite navštív lekára, kámo

davidharuls1612
autor
27. dec 2023

@trgypadl okej keby to bola torzia neboli ma to stale cely den? toto ma bolieva len občas za den

davidharuls1612
autor
27. dec 2023

@harrisson okej dakujem zajtra to oznamim rodicom

pluss
27. dec 2023

@davidharuls1612 ešte to môže byť aj urologický problém...priateľ mal hrozné bolesti semenníka a nakoniec sa z toho vykľul piesok v moči...len mu to tam všade vystreľovalo..