Bolesť semenníka

17. okt 2021

Zdravim, ked som sa pred 3 dnami zobudil citil som bolest praveho semennika, je aj zvacseny oproti lavemu, zistil som hmatom ze ma to boli v konkretnom bode taka hracka ale nemyslim ze je to nador skor nadsemennik, raz ma to uz takto bolelo a preslo to po par dnoch dokonca som bol s tym na pohotovosti ale nic nezistili ani urolog, neviete co by to mohlo byt prosim vas? Zapal by sa prejavil zcervenanim asi ale to neregistrujem...

sisa_s
17. okt 2021

A teraz si bol na pohotovosti ci minule? Ak Dr nic nezistil, tak my tazko, my problemy so semennikmi nemame 😉

janci05
17. okt 2021

Manžel mal tiež takto zväčšený, aj ho raz bolel, raz nie. Odkladal návštevu urológa a nakoniec to bol nádor. Už má semenník odstránený, aj chemoterapiu za sebou. Radšej choď ešte raz, nech ťa riadne urológ poprezerá. Nezanedbávala by som, to. Inak ti tu presne nikto nepovie, čo to je.

evkamotka
17. okt 2021

Vek? V mladsom dospelom veku nezanedbaj, casto byva rakovina. Nevravim ze tvoj pripad ale nenechala by som sa upokojit len pohotovostou

slovakboy
17. okt 2021

Niekedy je hrčka taký kalcifikát keď si to hmatáš je to tam a podráždiš to. To môže bolieť. Dôležité je či ti robili ultrazvuk. Ultrazvukom zistia pomerne bezpečne či je to vážne alebo nie. Okrem toho ťa môže rozbolieť aj z tlaku alebo môžeš mať pruh. To zistíš tak že si prstom pritlačia na miesto kde semenovody vstupujú do brušnej dutiny. Ked to zabolí môže to byt pruh.

sipopa
18. okt 2021

ak si uz raz bol u doktora, isla by som znova. nech ta proste este raz pozrie. mam znameho, ktory prekonal rakovinu semennika, a od vtedy, zakazdym ked ho boli ten jeden uteka k doktorovi, nech ho poriadne pozrie. vies ako, za zdravie nic nedas a radsej vediet, ze je vsetko v poriadku.

aduskatt
18. okt 2021

rovnako ako u @janci05...už je viac ako 20 rokov OK, ale začalo to tak ako u Teba

autor
24. okt 2021

@aduskatt no prestalo to ale pojdem

jancarovasimona1
24. okt 2021

Treba ist zase k lekarovi,manzel mal tak zvacseny a bolestivy,mal torziu semennika,pri vacsej namahe sa mu otocil,prisiel v poslednej chvili napohotovost,dr sa ho pytal ci uz ma deti lebo uz mu zacinal modrat. Ale zachranili ho v poslednej chvili,hned ho operovali. Radsej ist k dr viac krat pre istotu

kate662
Odpoveď bola odstránená
Zobraz