Bolesť prsníkov

nikolettnika
12. dec 2022

Zdravím vás, chcem sa spýtať či niekto už mal podobný problém…
pred cca 2 týždňami mi skončil menzes a od vtedy pociťujem silnú bolesť pŕs, rovnaká bolesť ako keď mám menštruáciu dostať lenže tu už som mala … robila som sú 2 teh. testy a vyšli negatívne, gynekológovi sa dostanem až 18. januára, skôr mi termín nedali … čím to môže byt ? všimla som si aj že sa mi zväčšili. HA neberiem ale brala som v minulosti antidepresíva a dostalo sa ku mne, že aj to mohlo urobiť nejaké zmeny. Vás názor pripadne rada ? ďakujem

dadka128
12. dec 2022

@nikolettnika zmeny si pocítila teraz, antidepresíva si brala v minulosti to je kedy ?
Pred 2tt ti skoncila ms mala si nechránený pohl.styk ? Teraz ti ma ms prísť kedy ?

nikolettnika
autor
12. dec 2022

@dadka128 antidepresíva som brala naposledy pred 2 mesiacmi a ďalšia menstruacia ma prísť 24.12

dadka128
12. dec 2022

@nikolettnika tehotná určite nebudeš keď ti vyšli neg tehu testy.. mohli ti aj tie antidepresíva rozhádzať hormóny

cakambabatko
12. dec 2022

Kedy si mala poslednú menštruáciu? Aký dlhy čas meškania menštruácie bolo, keď si robila tehu testy? No veru to čo opisuješ je presne to čo sa dialo mne, keď som otehotnela.. 7 negatívnych tehotenských testov, keď mi menstruacia meškala dva týždne, velka bolesť oboch prsníkov a zväčšenie.. Doktor mi potvrdil tehotenstvo až tri týždne od meškajúcej menštruácie, bola posunutá ovulácia(veru som to netušila).. uvidíš, či príde menštruácia toho 24.12..

cakambabatko
12. dec 2022

A inak.. Tehotensky test nemá zmysel realizovať ak ti menstruacia nemešká, neviem teda ako, celkom som nepochopila, že si napisala, že menstruacia bola ale robila si si testy? To ti potom ešte neukážu správny výsledok

nikolettnika
autor
13. dec 2022

@cakambabatko mne menstruacia práveže nemeškala ešte mi prišla o deň skôr a mala som ju normálnu ako vždy takže preto mi to nejak nevychádza, normálne mi prišla aj skončila a prsia stále dosť bolia

nikolettnika
autor
13. dec 2022

@cakambabatko skúsila som si testy urobiť keďže sa stáva že menstruacia príde a tehotná byt môžem tak som urobila ale oba negatívne tak uvidím ako príde nasledujúca ms a v januári idem gynekológovi

joannita
13. dec 2022

@nikolettnika tiez to obcas mavam, kozy ma bolia aj 3 tyzdne a zvacsia sa mi. Je to nieco hormonalne..... Ja som v menopauze uz tak ja to mam asi tym (aj ked som este relativne mlada)

cakambabatko
13. dec 2022

@nikolettnika ešte ma napadlo, nemáš práve ovuláciu? Aj počas ovulácie môžeš mat bolesť a zväčšenie..určite sa tým nestresuj, ak menstruacia je tak ako ma, môže to byt naozaj len kvôli hormónom

nikolettnika
autor
13. dec 2022

@cakambabatko áno mala som teraz ovulácie len sa mi to ešte nikdy nestalo tak preto ma to dosť zaskočilo