Bolesť prsníka

2. okt 2024

Ahojte, potrebujem upokojit. Pobolieva ma prsnik. Pali, taha, boda. Horna cast, vnutorna. Dnes uz ma bolel aj dotyk. Moze to znam.nieco vazne? Mam po ovulacii. Cize stred cyklu. Minuly mesiac ma bolel, ale na inom mieste, pri pazuche. Pred rokom sono ok. Co to moze byt? Daco hormonalne? Normalne kvoli tomu nemozem spat😕😞

robertoo1
2. okt 2024

Nemusí to byť nič vážne ale môže to je skôr otázka na lekára💁‍♂️

janettdamian
3. okt 2024

Nemôže to byť z lymfatickej uzliny pod pazuchou. Nie si alebo nebola si v blízkej dobe chorá?

taktotedanie
3. okt 2024

Moze/nemusi
Pred rokom sono - irelevantne, to ani neber v uvahu
Chod za gyn cim skor tym lepsie

veklipo
3. okt 2024

Mňa bolel takto v januári skoro 2 týždne. Potom prestal. V júni sa to zopakovalo, išla som hneď na Sukromne sono.
Všetko v poriadku.
Ak neprestane, treba určite ist.

mk22
3. okt 2024

Ja neviem, mňa keď nieco boli, tak ze som z toho rozrusena, objednám sa k Dr.
Áno, môže to znamenať niečo vážne.. No nemusí.. To ta uspokoja odpovede žien?

autor
3. okt 2024

@veklipo a co bola pricina? Nezistili?

autor
3. okt 2024

@mk22 ved objednam.sono mi urobia tak o 3mes.

mk22
3. okt 2024

Ja som išla gynek opísala problem, vypísal žiadanku.
Zavolala som, prvý termín kdesi o 3m,doolnila som ze mam vážny problém, Dr na žiadanku napísal čím skôr, pani dala druhý termín presne do týždňa.
Predn termín sa dá aj zaplatiť. Proste robila som čokoľvek, len sa neradila tu.
A to už som po operácii.

vikiki29
3. okt 2024

Mala som taký problém, bolesti ostré, pálivé ako oheň do jedného smeru, na dotyk brutálne. U mňa to bola cysta, pomohla punkcia. Chod k dr. čím skôr, povedz, že máš bolesti, musia ťa vyšetriť.

alankost
3. okt 2024

Ahoj mna už roky bolieva jeden prsník nie vždy rovnako. Niekedy neskutočne inokedy nie. Bola som viac krat na vyšetreni prsníkov a vždy všetko ok. Naposledy mi jeden lekar povedal,že mam väčšiu žľazu v tom prsníku ako v druhom a mi tak reaguje na hormonalne zmeny. Ze to nič nieje vážne .Pravidelne chodim na vyšetrenia a posledný lekár ma konečne upokojil,lebo som sa vážne bála že čo a ako. Určite to rieš s lekármi.

veklipo
3. okt 2024

Nie.

suve99
3. okt 2024

..rieš to - urgentne.. Ja som mala mať kontrolné sono po pol roku... a ešte nebol ani termín, prišli bolesti...behom pol roka sa to zvrtlo tak, že "z ničoho" to bol nádor...

luccija
3. okt 2024

25 eur obetujes za sono niekde v súkromnom centre a termíny sú do 2t urcite