Prosim poradte.. dnes ma zacali boliet, skor by som to napisala palit bradavky, a mam ich brutal citlive.. ze aj tricko mi vadi, je to normalne na nevydrzanie.. ms mam mat az o nejakych 5 dni, nemam presnu.. co to moze byt? Nikdy som nemala takyto prejav pms..
To budú hormóny. Počkaj pár dni, ak bolesť neprejde po menzese, treba navštíviť lekára.
@veklipo oki.. no snad to prejde. Pripadne to moze byt aj tehotenstvo? Ale to by sa mi zdalo prilis skoro, aby som mohla mat uz taketo priznaky, ked este ani mi nemeska ms
Normálne PMS... Ja to mávam aj 2 týždne pred menzesom a ide ma poraziť od tej citlivosti... V lete som už nevedela vydržať, tak som si objednala Mastodynon a vôbec nič nemám, žiadny PMS. Doberam 3.balenie (odporúča sa brať 3.mesiace a účinok by mal pretrvávať potom aj bez kvapiek), tak som zvedavá...
@tamtamka26 fakt? Tak to je super, to som este nepocula. Len ja som toto nikdy nikdy nemala, ja nepoznam pocit bolesti prs, nie to este akoby mi horeli bradavky…
Kľudne to môže byť pms, mňa bolievali niekedy len tesne pred ms, ale v posledné 2 roky začali bolieť aj 10 dní pred, úplná otrava. 5 je uplná normálka, aspoň u mňa 😀
A k tomu tehotenstvu... Momentálne som tehotná a keď som to mala dostať, tiež ma začali bolieť cca 9 dní pred ms. Ale tak inak, fakt dosť intenzívne, až som utekala ráno do kúpeľne sa pozrieť, či s nimi niečo nemám. Hneď som spozornela, či to nemôže byť tehotenstvom, ale keď som videla v kalendári, že do ms mám ešte 9 dní, tak som si pomyslela, že je blbosť to cítiť tak skoro. No a nakoniec ani ms neprišla 😂
@larrylurex dakujem za odpoved..tak uz len vydrzat 🙂 no veru aj mna bolia tak zvlastne, ale fakt skor tie bradavky ako prsia celkovo.. teraz som bola v sprche, pustila som ani nie horucu vodu, a som skoro odpadla ako to este viac zvyraznilo tu bolest. Akoby mi horeli 😁
Tak, nejaká hormonálna zmena sa ti deje.. 🤷 Ja som mávala obdobie, kedy som ani netušila, ze mám dostať a teraz hneď viem, koľká bije 🫤 a presne - stipali ma bradavky 🤦 kedysi v mladosti som cítila také napätie najmä po bokoch prsníkov - smerom k pazuche
Mám to vždy pred menzesom, ale pálenie a citlivosť bradaviek bolo tehotenstvo🙂
Viem, že odveci ale nepribrala si?
@tamtamka26 ani ja som 15 rokov netusila, ako palia bradavky a ako bolia prsia 😁 mna vzdy len brucho bolelo, ale to par hodin pred dostavenim ms.. no veru, nieco sa deje
@zuzubb007 Veru nie, praveze mam pocit, ze som trocha schudla lebo som vysadila hak, ale to sa bavime mozno o 1-2kg
Tak podľa mňa to môže teda byť tým, že si vysadila hak a máš hormonálne zmeny
@larrylurex ale uz davnejsie, nie teraz 🙂 tym som chcela len povedat, ze mne sa vaha nehybe.. naposledy pri vysadeni hak, a aj to nie nejak vyrazdne
A este dodam..ze ma mierne zacinaju boliet krize