Bolesť pri styku

mya666
23. okt 2023

Ahojte, mám problem ktorý mi dosť obmedzuje život.. Predtým ako začnem chcem napísať že som s tým bola u gynekologičky, ale nepomohla mi.. Chystám sa tam znova len chcem vedieť či si niekto neprešiel niečim podobným.. Začalo to pred 2-ma mesiacmi.. S priateľom sme mali sex, a pociťovala som, že ma to tam vnutri malinko reže.. Myslela som že ma poškriabal a že tam mám možno nejakú malú ranku… No odvtedy to zažívam pri každom styku.. Teraz uz je to v takej fáze že vždy na začiatku keď ho ide dať do mna, cítim veľkú bolesť, skôr rezanie ako bolesť.. Ako by mi tam niekto rezal skalpelom🙈 So suchostou problem nemám vobec.. Vždy to skúšame znova a znova, pomalinky.. A až mi ho tam dá už asi desiati krát tak to prestane bolieť. Pri samotnom štýlu to už potom vobec nebolí… Je to hrozné.. Bojím sa čo to môže byt.. Bola som s tým u gyn., pozrela sa mi tam stačila mi tam niečo a ja som sa skrúcala od bolesti a ona že “toto vas boli?” A čudovala sa.. Dala mi nejaké tabletky na obnovenie vaginalnej mikroflory lebo vraj sa to tam môže narušiť po problémoch s močovymi cestami, ktoré ja mávam opakovane.. No dobrala som lieky a nepomohlo … Reže ma to ako keby len na pravej strane hore.. Nechápem to ale hrozne mi to narúša sexuálny život.. A hlavne sa bojím čo to môže byt.. Tak len ak si niekto možno prešiel niečim podobným budem rada za komentáre.
Pekný deň

lopticka001
23. okt 2023

@mya666 niesi prechladena - mocove cesty ja som to pocitovala vtredy

54tinka54
23. okt 2023

@mya666 ster na mykoplazmy chlamýdie a ureaplazmy ti gynekologička robila? Ak nie, pýtaj si ho. Môže to byť aj tým, ak niečo z toho máš.

pininka1
23. okt 2023

Podľa mňa je to psychika, už vieš ze to bude bolieť. Lebo keď ta to potom prestane bolieť znamená ze to nieje nejaký zápal, lebo to by ta to neprestalo bolieť.

pinkgirl
23. okt 2023

@mya666 nech ťa všeobecná dr.pošle aj k urologovi. Možno treba doliečiť močový mechúr.

blondinka95
23. okt 2023

@mya666 ja som mala niečo podobné dávnejšie dozadu, trvalo to asi rok, možno aj viac, lekár nič nevidel ...len mi spomínal narušenu mikroflóru, mala som aj časté mykozy, tiež mi hovoril že to je psychika, čudoval sa že ma bolí vyšetrenie.... presne ako ty opisujes vo všetkom. Brala som probiotiká na mikroflóru a nejak som sa dala častom dokopy. Mám nového partnera trištvrte roka a nepocítila som to ani raz, ani mykozu som nemala za ten čas. Možno to má súvis aj s partnerom.