Bolesť pri styku

mery1977
26. jan 2019

Ahojte chcem sa opitat ci sa to stava aj inim. Zenam moj manzel neni doma lebo roby mimo slovenska a ked pride domou a milujeme sa ked do mna vnikne tak ma to boli ako by som bola panna☺

beky1813
26. jan 2019

Mna boli, ked na konci slovesa vidim "y"

pribinak
26. jan 2019

@beky1813 opitat je tiez super

korunka1
26. jan 2019

Nie, keď do mňa vniká tvoj manžel,tak ma to nebolí. 😂🤣😁
Sorry, nemohla som odolať...už si nedám ďalší pohár.

abbey1
26. jan 2019

Zvolili ste zlé poradie. Bežne je lepšie najskôr na naučiť písať, dokončiť školu a potom sex. :(

bsp39
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
martinqaz
26. jan 2019

Už viem prečo som sa doteraz nezúčastňovala na koniku a týchto diskusiách a skupinách ..lebo tie stupidne komentáre komentujucich má zdvíhajú z kresla.. položila otázku a nepotrebuje počuť tie trápne výsmechy o tom kde aké je i/y ..mne to osobne toez prekáža ale nebudem tých ľudí na to upozorňovať takýmto spôsobom..a to ponižovanie..kym má niekto nevidí môžem napísať a ponižovať koho chcem ..čo toto je za sprosté správanie..končím tu ..nech je ta otázka akokoľvek hlúpa a s chybami..keď nemáte čo povedať k téme radšej sa nevyjadrujte lebo o tom je diskusia “o téme” 🤦🏻‍♀️🤯

sanym
26. jan 2019

Mária, už si tu znova?

monkabohdalova
26. jan 2019

@mery1977 podľa mňa to je normálne, môžeš byť viac stiahnutá tým že vsi sa dlhšie nemilovala;) my sa milujeme 2-3 krát do týždňa a na zaciatku ma to vždy bolí

laskamojajeidna
26. jan 2019

Ja si myslím,že je problém v suchej pošve. Možno máš aj zlý výtok spôsobený mykózou. Ja mávam tiež takéto problémy. Zápal je u mňa stále. Možno je aj chronický lebo aj pri pôrode mi dávali cez kamilku antibiotiká. Treba obmedziť sladké. Kokosový olej pomáha pri zvlhčení zospodu. Tá bolesť je menšia a menej rezavá..a ani pri styku s manželom by nemal byť problém. Keďže je zastudena lisovaný a 100%BIO čiže prírodný. A cenovo je tiež ok. Dostať ho v drogériach.

mery1977
autor
27. jan 2019

@sanym
@sanym čo ťa dotoho že som tu??

beky1813
27. jan 2019

@sanym to je ona? Pomoc 🤣🤣🤣

korunka1
27. jan 2019

@beky1813 o čo som prišla?

beky1813
27. jan 2019

@korunka1 ale jedna sa tu dokoliecka prihlasuje s roznymi menami, je to s nou veselé

katren
27. jan 2019

@martinqaz ale prosim ta...je to tu znama firma (autorka) s vymyslenymi diskusiami, tak co sa rozculujes 🙄😏😉 neries 😉

korunka1
27. jan 2019

@beky1813 asi si založím zapisník.začinam sa strácať v nickoch, už si hlava nepamätá všetko.