Bolesť pri sexe po pôrode

anitka100
29. aug 2022

Ahojte kedy ste po porode zacali znova sexovat? Ja som uz vyse 2 mesiace po tak sme s partnerom skusali a strasna bolest uz len ako domna vchadzal potom aj v nutri take rezanie , bola som sita z vnutra aj z vonka az po zadok , je mozne ze sa to este nezahojilo? Vchod do vaginy mam ako keby uzky a stipe to mam to zacervenane a trocha z vnutra opuchnute po tom sexe.Som stoho nestastna lebo chut mam strasnu a nemozem lebo to extremne boli , kupila som si vaginalne probiotika len neviem ci to nieco pomoze vy ste boli ako na tom?

babovka2321
29. aug 2022

@anitka100 ja som bola sita minimalne (iba nastrih, nic vnutorne) a tiez som mala velke bolesti asi pol roka po porode... Isli sme na to pomaly, vela gelu a postupne to preslo a vsetko je ako pred porodom.

barbora0308
29. aug 2022

@anitka100 zdielam tvoje pocity 😔 som 12tt po porode, sita z vonka aj z vnutra a sialene to boli. Dokonca mne sa vnutorne sitie aj mierne rozislo, tak musim ist na korekciu 😢.

pribinak
29. aug 2022

@anitka100 lubtikant si kúpte

liliana8
29. aug 2022

@anitka100 moje 3 dobre kamaratky,ktore tiez mali vnutorne aj vonkajsie sitie citili bolest az rok po porode,aj ked im gynekolog povedal,ze uz su zahojene,ale postupom casu to bolo lepsie a lepsie a po roku uz ok.Trva to dlho :/

olusik112
29. aug 2022

Do roka po porode som mala bolesti. Aj pri sedeni či wc. Šitieaž po konečnik som mala. Daj tomu ešte čas. Vždy vela lubrikačneho gelu.. A ak sa rozhodnete pre dalšie babo odporučam cvičit s balonikom epino alebo anibal. Po cvičeni s nim som nemala žiadne šitie.

simsalabim
29. aug 2022

@anitka100 lubrinkant +masaz hradze. Po prvom porode to bola hroza dlhe mesiace a potom som to na zaciatku citila roky... myslim, ze to bolo moc uzkym sitim, lebo po druhom porode to bolo bez problemu.

54tinka54
29. aug 2022

@anitka100 tiež som mala také problémy ako ty. Prešlo to cca pol roka po pôrode, čiže asi len ešte nejaký čas vydržať a používať veľa lubrikantu.

zuzkaa1991
29. aug 2022

@anitka100 ja som mala take bolesti vysse polroka co az mi slzy od bolesti vysli neraz ......ale som 4r.po porode a stale nejaky uhol poloha je omedzovana....treba pomaly skusat s lubrikan.gelom a po par mesiacoch bude ok....na kontrole ste uz bola?gynekológ musell vidiet a povedat kedy môžeme zacat skusat....mna ubezpecoval aj po 3m ze všetko je ok a mala som vždy bolesti

greta2017
29. aug 2022

Ja som bola po sekcii a pri sexe som mala nenormalne bolesti. Take rezanie a neprekonatelnna bolest....paradoxne po sekcii to byva vraj horsie🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Mna to vsak nepreslo az kym som neprestala kojit🤔 3 dni po ukonceni kojenia som dostala chut a sex bol uuuplne ako predtym😊