Ahojte. Píšem anonymne z dôvodu že je to dosť chúlostivý problém. Inak na modrom koníkovi som nejaký ten čas aktívna.
Vopred upozorňujem že nie som žiaden troll.
Ide o to že som 4 mesiace po pôrode. Prirodzenom. A problém mám ten že nemám chuť na sex. Vôbec. Nevzrušuje ma nič. A keď sa chcem premôcť kvôli môjmu mužovi, boli ma to riadne. Keď som bola na konci šestonedelia na prehliadke tak doktorka povedala že je všetko v poriadku.
Mali ste niektorá taký problém? Čo s tým? Ísť ešte raz ku doktorke? Alebo len dúfať že to časom prejde? Ale kedy. Nechcem aby môj muž držal ďalšie mesiace celibát.
Mna to bolelo 6 mesiacov po porode a to aj chut bola, aj s gelom sme skusali. Preslo to.
Ja síce nerozumiem ako to je možné, ale mňa to bolelo aj po cisárskom. Skúšali sme a možno až na 6-7x to začalo byť konečne bez bolesti. Pamätám si, bola to hrozna bolesť.
Daj tomu čas. Chce to veľa veľa trpezlivosti. Chuť príde postupne, keď to prestane bolieť a bude to znovu ako ma byt.
@majlo1234
@babovka2321
@simona20201309 ďakujem za odpovede. Dakedy sa chcem premôcť, lebo viem že chlap ten sex potrebuje, a ja toho nie som schopná. No asi len počkať. Ešte mi napadlo či ta nechuť na sex nemôže byť z toho že kojím.
Určite nie. Kojila som 2r, chuť bola a je rovnaká.
Vysvetli mužovi že je to normálne a nech je trpezlivý a citlivý. Skúste lubrikant
Mňa to prestalo bolieť asi tak 6 mesiacov po pôrode. V tom čase mi už aj nabehol cyklus, takže mne sa to upravilo asi tým, lebo aj chuť nabehla konečne 🙂 s kojenim to nemá nič, ja som kojila syna viac ako rok.
Určite lubrikant a veeeeeeelmi dlhá predohra a potom nasledovaná veeeeelmi nežným sexom. Žiaľ po pôrode to chvíľu trvá kým je všetko tak ako pred ním.
@terry658 aj lubrikant sme minule použili, pomohlo. Len to že chuť z mojej strany nie je žiadna, žiadne vzrušenie nič. Len čakám kedy to skončí.
Tak s tou chuťou je to ťažko. Hormóny, únava.
Prosím len komunikuj s partnerom. Vysvetli mu svoje pocity a že to nie je ním a priamo tebou. Ale musíš si dať dokopy hormóny a chce to čas. A ostatné rady, čo ti dali baby
Treba na to ist pomaly a pomoct si lubrikantom, postupne by sa to malo upravit(aspon u nas to tak bolo), teda ak je tam dole naozj vsetko v poriadku