Bolesť pri sexe

21. mar 2023

Ahojte. Píšem anonymne z dôvodu že je to dosť chúlostivý problém. Inak na modrom koníkovi som nejaký ten čas aktívna.
Vopred upozorňujem že nie som žiaden troll.
Ide o to že som 4 mesiace po pôrode. Prirodzenom. A problém mám ten že nemám chuť na sex. Vôbec. Nevzrušuje ma nič. A keď sa chcem premôcť kvôli môjmu mužovi, boli ma to riadne. Keď som bola na konci šestonedelia na prehliadke tak doktorka povedala že je všetko v poriadku.
Mali ste niektorá taký problém? Čo s tým? Ísť ešte raz ku doktorke? Alebo len dúfať že to časom prejde? Ale kedy. Nechcem aby môj muž držal ďalšie mesiace celibát.

majlo1234
21. mar 2023

Treba na to ist pomaly a pomoct si lubrikantom, postupne by sa to malo upravit(aspon u nas to tak bolo), teda ak je tam dole naozj vsetko v poriadku

babovka2321
21. mar 2023

Mna to bolelo 6 mesiacov po porode a to aj chut bola, aj s gelom sme skusali. Preslo to.

simona20201309
21. mar 2023

Ja síce nerozumiem ako to je možné, ale mňa to bolelo aj po cisárskom. Skúšali sme a možno až na 6-7x to začalo byť konečne bez bolesti. Pamätám si, bola to hrozna bolesť.
Daj tomu čas. Chce to veľa veľa trpezlivosti. Chuť príde postupne, keď to prestane bolieť a bude to znovu ako ma byt.

autor
21. mar 2023

@majlo1234
@babovka2321
@simona20201309 ďakujem za odpovede. Dakedy sa chcem premôcť, lebo viem že chlap ten sex potrebuje, a ja toho nie som schopná. No asi len počkať. Ešte mi napadlo či ta nechuť na sex nemôže byť z toho že kojím.

simona20201309
21. mar 2023

Určite nie. Kojila som 2r, chuť bola a je rovnaká.
Vysvetli mužovi že je to normálne a nech je trpezlivý a citlivý. Skúste lubrikant

54tinka54
21. mar 2023

Mňa to prestalo bolieť asi tak 6 mesiacov po pôrode. V tom čase mi už aj nabehol cyklus, takže mne sa to upravilo asi tým, lebo aj chuť nabehla konečne 🙂 s kojenim to nemá nič, ja som kojila syna viac ako rok.

terry658
21. mar 2023

Určite lubrikant a veeeeeeelmi dlhá predohra a potom nasledovaná veeeeelmi nežným sexom. Žiaľ po pôrode to chvíľu trvá kým je všetko tak ako pred ním.

autor
21. mar 2023

@terry658 aj lubrikant sme minule použili, pomohlo. Len to že chuť z mojej strany nie je žiadna, žiadne vzrušenie nič. Len čakám kedy to skončí.

terry658
21. mar 2023

Tak s tou chuťou je to ťažko. Hormóny, únava.

ljzozv
22. mar 2023

Prosím len komunikuj s partnerom. Vysvetli mu svoje pocity a že to nie je ním a priamo tebou. Ale musíš si dať dokopy hormóny a chce to čas. A ostatné rady, čo ti dali baby