ahojte baby ma niektora z vas skusenost z bolestou pri pohlavnom styku ? inac vsetko vpoho len pri pohlavnom styku mam bolest ako keby my na nieco tlacil rozmislam ist na gyndu ale teraz sa asi tazko dostanem kvoli tej korone z lekarne mozno nieco by ppmohlo neviem preto sem pisem
preco sa najskor neskusis objednat, ale rovno vymyslas, ze to nejde. ja som si daco nahmatala predvcerom, pozrela hned terminy gynekologa online a na druhy den (vcera) bola vybavena. ani som necakala, lebo tam nikoho nemal. inak som zvedava aky liek ti tu niekto poradi na ,,nieco ma tlaci a boli pri styku,,
@lyci dobre tak sa objednam na gyndu ale pravdu povediac sa aj bojim co ak my nieco zistia
Treba zájsť k doktorovi, aj teraz počas korony keď si objednaná, tak ťa vyšetria
Skus Ialuna čipky sú aj na bolesť pri pohlavnom styku ale chod aj na gyndu
A je to novy partner, alebo si s nim dlho a tie problémy prišli odrazu? Lebo ak je to novy partner tak to moze byt veľkosťou 😄
Nie ten ísty som s ním už 7 rokov a nikdy predtým som to nemala neviem z čoho to môže byť ..tie čipky skúsim a prosím vás ako mám pýtať v lekárni že si prosím laluna čipky? ale určite pôjdem aj na gyndu za každú radu ďakujem baby
No oni sú ialuna (veľké I 😄) a áno normálne tam prídete a vypytate si ialuna čipky oni ti ich dajú a daj si ich tak 3krat za týždeň a daj si ich deň pred sexom a uvidíš ci bude lepšie ak nie tak chod na gyndu ale uži ich aspoň 3 krát a keď ani potom nebude zlepšenie až potom chod, mne pomohli ☺️
@viikkki dobre skúsim a ďakujem pekne v pondelok pôjdem do lekárne si ich kúpiť
Ahojte ja mam taki problem že keď do mna vnika partner strašne ma to boly.
@mery1977 mám tiež ten problém tiež má boly bola som na vyšetrenie všetko v poriadku tak neviem kde je problem
Ja mám ten istý problém, ale nie úplne za každým. Počas ovulácie mám neskutočne bolesti pri sexe a ak neovolujem a mám bolesti, tak mi gynekológ vysvetlil, že mám zväčšený močový mechúr a pri sexe mi doňho partner naráža a to pociťujem ako bolesť. Musím sa predtým vycikať. A trošku si dávať pozor pri polohách. Niekedy to je naozaj neznesiteľná bolesť, ale nepomôžem si.