Bolesť podbruška (vaječníkov) od ovulácie do menzesu

zojeva
14. mar 2022

Ahojte, mate niektorá skúsenosť s bolesťou podbruška od ovulácie až po ms ? Mala som cystu a myslela som, že to spôsobuje ona. Ale už ju nemám a mám bolesti zas je to dosť nepríjemne, na kontrolu idem o 2 mesiace isto to budem riešiť len, či ste to niektorá mala a čo to spôsobovalo. Ďakujem

lilly2303
14. mar 2022

@zojeva ahoj ja mám tiež tieto nepríjemné bolesti a tiež neviem že prečo. Od ovulácie po menzes mám bolesti podbruska a aj pálenie a výtok ako pri mikoze. Ster som mala robený 3 krát aj rôzne iné vyšetrenia x krát a vždy je všetko v poriadku a výsledky negatívne. Mne sa to začalo po pôrode a už som z toho na nervy lebo je to dosť nepríjemné.

zojeva
autor
14. mar 2022

@lilly2303 presne po pôrode sa to začalo aj mne ale nemám výtok ani nič take, ale je to ozaj na nervy

lucaren
24. apr 2024

Baby ako ste na tom..ja tiez v poslednej dobe mavam od ovulacie po menstruacii take tlaky vo vajecnikoch. Podla gynekologicky som zdrava. Z coho to mozem mat, ked som to nemavala?

3petka
24. apr 2024

@zojeva Mne to začalo rok od pôrodu. Nenormalna bolesť vaječníka v čase ovulácie a až do menzesu boľavé podbruško.
Mám to ale asi 2 mesiace takto ak to bude pokračovať radšej zbehnem k Dr.

lucaren
25. apr 2024

@3petka mne doktorka povedala,ze to moze byt rozhodenymi hormónmy..ale akoze nechapem z coho...m

3petka
26. apr 2024

@lucaren no tak u mna je to normálne. Ja mám hormóny nonstop rozhádzané.