Žienky, som po 2detoch, nedávno som len začala mávať menštruáciu po druhom dieťati a teda mám dosť bolesti v podbrušku (kalendar mi hlási ovulaciu🙈) ale boli to brutal pri chodzi hlavne … mavate to niekto tak?
Normálne sú musím pridržiavať podbrusko z tej bolesti keď kráčam 😒
Mava to dosť veľké % žien, tiež si väčšinou musím dať ibuprofen.
Ano je to blbe a snad bolestivejsie ako MS, mne potom nasli zrasty kade tade okolo vajecnikov, ostranili a ovulacia bola zasa fajn..teraz po cisarskom to citim zas 🙄
Áno, mavam to podobné, začína mi to po menštruácii a trvá niekoľko dní. A presne to cítim najmä pri chôdzi, aj pri sedení mam normálne pocit,že cítim maternicu.viem, hlúpa veta, ale proste mám ten pocit. A tiež to pociťujem až teraz po 3 pôrode.
Áno, aj ja mám ovulacne bolesti a tiež mi to začalo až po pôrode. Čo už človek narobí. U mňa je pozitívne, že menštruáciu mám bezbolestnu, tak aspoň niečo.
Niektore zeny to tak majú... Ale nemusi to byt kazdy mesiac, neboj sa.
@nika23t presne aj ja aj pri sedení , pri akoby takých nárazoch že si prudšie sadnem alebo kráčam … zvláštne 😒 a hlavne nepríjemne pri práci
Áno, a pre mňa je to asi aj nepríjemnejšie ako ms...
Môžu to byť aj chlamýdie ktoré vytvárajú zrasty na týchto miestach
@pavolkollar a bolo by to len počas ovulácie ? Tie bolesti ?
Tiež to mávam a je to intenzívnejšie po pôrode. Ja to ale mám väčšinou len pár hodín - 2-5 hodín. Potom to odznie. Podľa toho presne viem, kedy mám ovulaciu. Je to dosť intenzívne. Ale ja som čítala, že to môže byť veď z toho, že vlastne folikul je veľký (je to vlastne cysta, ktorá praskne a ide z nej vajíčko von) a teda keď je tá maximálna veľkosť, tak najviac bolí. Alebo druhá možnosť, že keď praskne folikul, tak vypustí nejakú špeciálnu tekutinu a vraj ťa môže spôsobiť tu bolesť.
Ako ja si myslím, že to môže byť normálne, ak to nie je vyslovene, že 5 dní okolo ovulácie ťa to boli, ale ak pár hodín, tak myslím, že to môže byť normálne fyziologické. Ak by boli tie bolesti viac dní, tak to by som asi riešila. Ale u mňa vždy len pár hodín.
Ja som kedysi čítala, že to môže byť hormonálna nerovnováha...
Ja som to mala tiež....dala som si gynex kvapky a už som bez bolesti 🙂