Bolesť podbruška po styku

kik655
21. mar 2022

Ahojte,
Chcem sa opýtať čo všetko môže znamenať bolenie podbruska/bruska po nechranenom styku počas plodných dni?
Už má 3 dni v kuse boli podbrusko a neviem čomu to pripísať cítim take akoby chvenie (neviem to dobre opísať)v tej oblasti vaječníkov a okolo brucho sa mi celkovo nafúklo trochu a nemám chuť do jedla…
Áno pýtam sa tu skúsených dám/slečien ktoré by vedeli poradiť 🙏
A tak moje otázky sú:
Čo všetko to môže znamenať?
Mám ísť lekárovi (gyn.) hneď alebo pockat poprípade na meškajúcu menštruáciu?

Prosím o normálne odpovede a nie komentáre typu:to už tu raz bolo….viem že bolo neviem nájsť tu diskusiu a pýtam sa znova 🙏
Ďakujem vopred za všetky odpovede 💋

veronika_sk000
22. mar 2022

@kik655 moze to znamenat aj bliziacu sa menstruaciu..ked bude meskat sprav si test a ak bude pozitivny, az potom ries gynekologa

kik655
autor
22. mar 2022

@veronika_sk000 ďakujem veľmi pekne za odpoved ale takto má brucho nebolelo nikdy mám cca 6 dni od vysokej ovulácie a 10 dni do menštruácie a od ovulácie od druhého dna ma boli takto brucho …môže to byt stále blížiaca sa menstruacia?pretoze ma zvykne bolieť pri menštruácii brucho deň pred max dva ale nie pomaly dva týždne 🙏budem vďačná za odpoved

veronika_sk000
22. mar 2022

@kik655 tazko povedat, mna pri tehotenstve zacalo brucho boliet tiez asi tyzden pred ms a bola to uplne ina bolest, mala som take slabe krce, ale bola to taka tupa bolest, preto som sa den pred ocakavanou ms testovala a uz vtedy mi vysla slaba ciarka a potom silnela

kik655
autor
22. mar 2022

@veronika_sk000 ďakujem tiež mám take kŕče ako opisujete ja len či to môže byt tehotenstvo aj alebo aj nejaký zápal alebo niečo každopádne ďakujem za odpoved