Bolesť podbruška po pohlavnom styku

prosteclovek
1. mar 2024

Ahojte momentálne mám veľké bolesti po pohlavnom styku aj pri styku. No lenže tento internet.. sa človek dozvie že rovno už umieraš😂
No mávam väčšinou bolesti pod bruškom po pohlavnom styku aj pri styku (nie vždy) ako kedy... Dakedy musíme z partnerom aj prestať kvôli mojím bolestiam.
Lenže tu je aj taký problém že sme neustále len v jednej polohe.. no že môj partner necekne ani prstom.. príde mi to aj ľúto že neustále robím len ja.. a on si v kľude sedí. Myslím že sa sa to poloha volá kovbojka alebo nejak tak.. Vtedy je penys najhlbšie. A ako náhle je už hlbšie tak to bolí... Príde mi to trápne sem písať. Ale aký je váš názor prosím vás??

vikisisi
1. mar 2024

@prosteclovek nerob predsa čo sa ti nepáči a ťa bolí

svetlonos
1. mar 2024

@prosteclovek
odhiadnuc od bolesti, poslala by som dopreč takeho chlapa! Ked chcem, pomozem si aj sama - ak mam byt sprosta. Naco by mi bolo take drevo??
A to sa stavim, ze v inychvobkastiachvje rivnaky. Ty sa snaž, odpracuj, zariaď a ja sa zveziem...
Uz by bol davno ex.
Povedz to gynekologovi, moze to byt aj endomezrioza.

domka222
2. mar 2024

Penys 😬 Však k lekárke. Kľudne môžeš mať cystu

prosteclovek
autor
2. mar 2024

@domka222 Kebyže mám cystu tak to bolí len pri pohlavnom styku alebo aj bez?? Že hodz kedy?? Lebo to som sa na internete nedočítala. Napr dneska ráno keď som sa zobudila tak už nemám bolesti.