Bolesť podbruška

12. nov 2022

Dobry vecer prosim vas o radu , nieco ucinne na bolest podbruska . Pred tyzfnom som mala dostat mentruaciu ale nedostala som ju a myslim ze ju o chvilu dostanem lebo mam neskutocne bolesti podbruska ( nikdy som tske bolesti nemala ) , su take skor tupe ale aj niekefy bodave akokeby niekto do mna pichal noz , bolest mi ide do laveho boku , je pravda ze pre bolest som nejedla neviem ci preto mam nevolnost uplne zaludok ma boli a obcas citim take aj na zvracanie . Bolesti neustupuju, citala som o nejakych cystach na vajecniku , moze to byt toto ? Dakujem mooooc

veronikaszabova
13. nov 2022

Tehotensky test

andulka1988
13. nov 2022

Urobte si tehu test ak bude negatívny v tom prípade by som šla k lekárovi a povedala o probléme aký máte po prípade pozrela na internete čo pomáha na pms

dadka128
13. nov 2022

Je nejaka šanca ze môžeš byť tehotna ?Stalo sa to prvý krát alebo si uz tento problém mala ?

No ja mávam bolesti niekedy aj týždeň pred ms a niekedy su také bodavé ..
To ze ti je zle môže byť tym že nič neješ aspon nejaké sucháre alebo čokoľvek ľahké

Sprav si test ak bude negatívny, tak zajdi k dr

autor
13. nov 2022

Dakujem , tehotensky test si budem robit zbytocne kedze som este s nikym nespala . A ano stalo sa to prvykrat .

marticka85po
13. nov 2022

Tehotenstvo takto urcite neboli. To bude skor nejaky zapal vajecnikov alebo maternice atd ..

autor
13. nov 2022

Este by som doplnila , mam pocit ako keby ma bolela lava oblicka ale tak pichlavo boli a ked si to miesto na pohmat chytim tak ma pobolieva

ejmylia
16. nov 2022

Nemohlo sa stat, ze by si aj prechladla alebo nieco? Niekedy sa to moze takto prejavit, osobne ked mam nejake taketo bolesti, tak si dam Cetalgen, ten mi zvykne ucinkovat rychlo a sa mi ulavi. Hlavne maj podbrusko aj krize v teple 🙂