neviem ci tu spravne pisen sin tu 1x ale mam problem a hlada tymto sposobom pomc radu. boli ma pod pravym rebrem pri kychani kaslai dychai rpzúravani akykolvek pohym je nemyslitelny. nemala som uraz lebo boli ma ta asi tak ako keby som mala rebro zlomene ale to urcite nie nie alebo neviem o tom zeby sa to mohlo stat. bolest ide z praves strany od rebra posledneho az po bedrovu kost a smerom do zadu po chrbat.. neviem co to moze byt. problemy s travenim neam teplotu tiez nie. len urcite cinnosti nemozem. co to moze byt? vdaka
pravým? žlčník máš Ok? Alebo aj pricviknutý nerv to môže byť...
moze to byt medzirebrova bolest, zaseknuty sval, nervy, hocico....
napraviť sa choď dať, skús si ľahnut na tvrdú rovnú zem a zistíš či máš niečo vyhodené, vtedy to väčšinou bolí a ináč, mna keď naposledy bolelo rebro a strielalo to kade tade, tak som mala prekrížené posledné dve rebrá, to majú len ľudia s hypermobilitou ale inak aj "chorob"y čo píšu baby
mala som tento problém v poslednom trimestri tehotenstva - pár dní som ležala na rizikovom. lekári vraveli, že to môže byť od chrbtice, ale podľa mňa nedostatok železa.hned ako mi začali dávať tabletky na železo, ustalo to ..... chod k lekárovi ...
Skolioza? Mna rok bolelo pod lavym rebrom a po roku zistena skolioza presne mi to vystreluje z chrbta
@danielahamar ja mam tiez hypermobilitu a tiez tie predne rebra a skolioza to davaju pekne do parady
@angelina1003 lahni si na zem, stláčaj si na tých rebrách, ak tam máš hrbol, kt. sa ti pohybuje pod prstami, alebo tahaj prsty ako idú rebrá, bude to fest bolieť,... treba to napraviť, ale pozor, obvodáci to nerobia, ortoped tiež nie, moja mudr. sa s tým stretla na školeniach, lebo ona aj napravuje
Ja to mam teraz v tehotenstve a neviem co s tym.ani sediet poriadne nemozem. Co to je? Hovorila som to doktorke a ona ze to ma maly tlaci a viac to neriesila.tak ja neviem teda.
@danielahamar mala som krizu medzi lopatkami a dr.mi teda nepomohli az maserka...mna boli len v urcitych poziciach v rebrach ked sedim a skrutim sa nejako vacsinou a streli mi to z chrbta..ked lezim rovno tak to je pohodicka
@angelina1003 mna to bolelo stále, či výdych, alebo nádych, či doprava, alebo doľava, určite napraviť, či už je to chrbát alebo niečo iné a kedže máš hyper, tak tam môžeš chodiť ako na klavír
@danielahamar az tak zle nebolo skor zatial....skusam cvicit na sowvnenie kebo ja mam celkovo rozhadzany chrnat niekde svaly su niekde vobec a musim ho spevnit tak uvidime...riesit chrbat s doktormi je nemozne kym si clovek sam nenajde.
...ja mam k tomu aj vysychanie takze bonus naviac
Ako pisu vyssie, daj si pozriet aj zlcnik, mna tiez tak zvlastne bolelo myslela som ze som presilena z nosenia malej a bol to zlcnik.
Mna bolelo pol roka rebro, ale ja som bola chora a asi mesiac ci viac kaslala, bola na atb..a u mna to bolo najskor z toho tlaku pri kasli..nic mi nenasli...odznelo to samo