Bolesť počas plodných dní

12. mar 2023

Ahojte baby, mávate bolesti počas plodných dní?
Mne začne tak týždeň po menzese a trvá tak 7-10 dní.
Chceli by sme s mužom druhé bábätko ale po sexe to bolí naozaj dosť. Nemáte nejaké skúsenosti, čo by pomohlo na bolesť? Začalo mi to pri tehotenstve, ktoré skončilo potratom cca 5 mesiacov dozadu a od vtedy každý mesiac. Všetky vyšetrenia od gyn aj obvodného mám v poriadku tak nechápem prečo to začalo 🤦‍♀️

bylinka25
12. mar 2023

Ahoj, aj ja mám pri plodných dňoch bolesti, pocit, ako keby mi malo vaječníky roztrhnúť a maternica mi ide dobre že vypadnúť. Bolesti v krížoch.
Nepoužívam nijaké lieky , to musíš len pretrpieť.
A čo sa týka bolestivého sexu, zvoľte takú polohu, ktorá vám naviac vyhovuje a je najmenej bolestivá pre teba.
Ak ťa to veľmi bolí, tak nech muž ide "na polovicu", veď vieš, čo mám na mysli.

lalenka33
12. mar 2023

Skús pupalkový olej, magne B6 a od bolesti normálne Ibalgin, Nalgesin čo ti zaberie. Plus skús čaj z alchemilky od zaciatku cyklu do ovulácie. Ja tiež posledne mám bolestivú ovuláciu, ale dá sa to vydržať našťastie.

elia9
12. mar 2023

Žiaľ aj ja mávam obrovské bolesti počas ovulácie, vždy to len nejako pretrpim🙈🙈🙈začalo mi to po pôrode..zdravotne som vraj OK, skús pupalkovy olej..

janetinka27
13. mar 2023

Ahoj, to je dost vela dni bolesti, kde vlastne citis bolest? Cyklus zacina prvym dnom MS. Ktore dni cyklu citis bolest?

autor
13. mar 2023

@janetinka27 tento mesiac je to od 15teho dňa a dnes je to 4 deň bolesti.. gyn mi brala aj stery, krv, no všetko čo sa dá a povedala mi len ze ovulacne a poovulačné bolesti ale mňa ide poraziť z toho.
Keď sa rýchlejšie postavím alebo zdvihnem syna na ruky tak to riadne zabolí.

janetinka27
13. mar 2023

tak to je dost neprijemne, tiez som pocula o vyssie spomenutej pupalke, pripadne ta tabletka od bolesti

autor
13. mar 2023

Začala som užívať gynex tak dúfam, že mi to nejak pomôže ale zatiaľ bez výsledku..
A načo je vlastne určený ten olej? A ďakujem každej za odpoveď ❤️