Ahojte, trošku ošemetná téma, ale nedávno som vymenila partnera a akosi po každom styku končím so "zošúchanou"...používame lubrikačný gél, dokonca aj vazelínu, lebo je hutnejšia, ale aj bez neho by z mojej strany nebol problém, stalo sa mi to sem tam za život pri iných partneroch, ale toto už mi začína vadiť...raz si vrzneme a ja dva tri dni nemôžem, lebo to bolí...predchádzajúci partner bol obdarený viac a nestávali sa mi takéto veci, ale je nutné podotknúť, že terajší partner má obriezku. Trvá mu to dlhšie, než na čo som zvyknutá. Ja viem, že trením sa to proste vypoužíva, ale chcela by som rady od báb, ktoré majú doma obrezaného chlapa, máte to rovnako? Čo s tým?
Ďakujem
Vazelina? A takto bravčovú masť si tam nechceš natrieť.😬
Urcite pouzit spravny lubrikant, nie nejake domace recepty. Druha vec ked vies, ze to bude dlhsie a tebe je to po case uz neprijemne, bud mu to povedz po case, dajte si pauzu ci dokoncite to inak, alebo zacnite az ked budete obaja nazhaveny, tym skratis cas suloze.
On o tom vie ze takto trpis kvoli sexu? Zaklad je o tom komunikovat, aspon rychlo zistis, ci bude ochotny hladat riesenia alebo si chce len zapichat 😉
Vazelina nelepi a nieje zly lubrikant, damy. Treba si davat ale pozor pri takychto domacich, dalsi je napr kokosovy olej. Je to fajn, ak nieje nic ine poruke, ale ak je to uz dlhsie otvorene a nie velmi sterilne, mozes chytit taku infekciu, ze dovi.
Kvalitny gel vo vacsom mnozstve, mozno vyskusat ine polohy. Nemam sice partnera s obriezkou, ale niekolkohodinovy (dnovy) sex pomerne casto. Trvalo par mesiacov, kym som si zvykla.
Cize este raz - kvalitny lubrikant a najst polohu, kt ti vyhovuje.
Vazelina je uplne od veci, ved to musi lepit. To mas jak lepidlo. Tak vyskusaj lubrikant na baze oleja, ak nepouzivate kondom, sa mi zda, ze vtedy by sa nemal taky pouzivat. Doer Medical je fajn, nevysycha, staci kusok.