Bolesť po sexe

28. apr 2024

Ahojte ženy .
Prosím pomôžte mi. Som už zúfalá , už 3 hodiny tu lezim v bolestiach a neviem čo to môže byt a ako si pomôcť. Mali sme s priateľom sex, o nič drsnejší, o nič inaksi než bežne. Zrazu prišla strašná bolest,trhanie zvnútra. Išla som na wc, ledva som sa zvládla vycikat, ako ma to pri tom bolelo. Teraz tu lezim na gauči a vlastne nič iné a i robiť nemôžem lebo akonáhle sa chcem postaviť a niečo spraviť, tak príde bodava ostrá bolest, tlaky.. neviem to ani opísať. Nie je to podbrušku, je to akoby maternica . Nemáte s tým niekto skúsenosť čo to môže byt? Poprípade čo pomáha …

misulkasikulka
28. apr 2024

Nechcem strašiť nikdy som nič také nezažila ale podľa toho čo píšeš by to mohlo byť prasknutie cysty

mimka1402
28. apr 2024

@misulkasikulka Nestrasiš, zažila som si to a presne takto som sa cítila. Tabletky na báze morfia mi až zabrali. 🙈

flora2511
20. aug 2024

Ahoj. Riešila si to to potom s gynekológom? Čo to bolo? Ja som sa v tých tvojich slovách úplne našla. Mne ale nikto po 3 mesiacoch vyšetrení nevie povedať čo to je. Včera sa to znovu opakovalo. Podľa gynekológov som v poriadku, nikto nič nevidí ani na sone, ani na MRI. U mna to nie je cysta. Mam maly myom pri krčku. Myslím s, že to môže byt on, no lekari mi tvrdia, že myom neboli. No aj keď mi sonom do neho pritlačí, zabolí to presne tak isto, len nie tak silno samozrejme.
Zaujímal by má tvoj príbeh a skusenosti. Ja už totiž začínam byt zúfalá, lebo neviem za kým zajt. Dakujem.

autor
20. aug 2024

@flora2511 ahoj, žiaľ nikto mi nepomohol.. nezistil čo to môže byt.. aktuálne s tým problém nemám, ale som v strese kedy sa to vráti a budem to musieť zazivat zas .. mrzí ma že to tak tiež mas

flora2511
20. aug 2024

Úplne ta chápem. V tomto zijem tiez. Od prvého razu sa mi to vrátilo zatiaľ 2x. December, maj a včera. Inak vždy sa to stalo tak zhruba tyzden do menštruácie.

Po tom druhom raze má hospitalizovali, lebo má od tej bolesti vyplo. Ale nikto nič nevidí. Nerozumiem tomu vôbec.

Držím ti palce aby sa ti to už nevrátilo. O 2 tyzdne idem na jednu kliniku. Ak budem vedieť nieco viac, napíšem ti. Možno ta info pomôže aj tebe.

flora2511
18. okt 2024

Ahoj. Tak som tu so sľúbenými výsledkami. Nenašli mi nič, ani laboratórne, sono, mri, len jeden maly myom pri krčku. Ten keď sa “správne” podráždi v správnom čase, je teda najpravdepodobnejšie, že tie bolesti spôsobuje u mna on.
Zaujímali by má tvoje závery, ak mas nieco nové ohľadom toho.
Držím palce 🙂