Bolesť po pôrode

kssssd779
4. okt 2022

Ahojte. Je bežne, že pri cikani (v sprche) ma jedno miesto štípe? Miesto je tak vyššie a akurát keď cikam sa to dotýka toho miesta…
A môžu ma bolieť stehy alebo skôr to miesto, ak som včera aj dnes mala extrémne veľa behačiek a vkuse som si sadala a dvíhala sa a chodila?
Poprípade čo na to dávať?

nikol789
4. okt 2022

@kssssd779 aj mna to stipalo keď som cikala... až keď sa to zahojilo to prešlo... možno baby poradia čo na to ja som nedávala nič...len ako ty hneď po potrebe sprcha

nikol789
4. okt 2022

mna nastrihavali a tie stichy keď som cikala má stipali

kssssd779
autor
4. okt 2022

@nikol789 aj mňa nastrihavali a aj niečo vyššie mi šili. A to ma stipe, tak vyššie ako keby už pri močaku blízko.
Sprchu dávam vždy keď cikam… potom si tam zvyknem poprikladať vlhčenu utierku z dubovej kôry

trgypadl
4. okt 2022

@kssssd779 asi ta sili pri usti mocovej rury, par dni môžeš pocitovat stipanie pri moceni, jednoducha pomoc, chod vzdy do sprchy, daj si vlaznu sprchu a zatial cikaj do sprchy, plus dostatok tekutin

anavixy
4. okt 2022

Samozrejme, u nas na to niektori lekari priamo pri siti upozornuju, moze tam byt aj ranka ktora bola prilis mala na sitie a hoji sa sama, ale aj sitie par dni stipe, odporuca sa cikat priamo v sprche prave kvoli tomu…

arasidka123
4. okt 2022

@trgypadl aj j tak robím...včera som rodila a dnes už nestipe nic

kssssd779
autor
5. okt 2022

@anavixy mne nič nepovedali, len som cítila že tak kus vyššie šiju. A keď som si to obzerala v zrkadle, tak to bolo kus napuchnute.
Cikam v sprche vždy. Neodvážim sa na WC-ko ešte. Rodila som pred týždňom. Prvé dva dni sa dalo, potom to začalo stipat a vtedy som spozorovala, že je to opuchnuté. Doktori keď ma kontrolovali nepovedali nič na to.