Bolesť močového otvoru a zápach

3. máj 2023

Ahojte, už dlhšie cítim pichanie močového "otvoru", pichanie v podbrušku - presne v strede a bolesť po bokoch tela. Furt chodím močiť, aj vidím krv aj zrazeniny v moči, no moč mám podľa lekárky OK, len bielkovinu v moči, inak nič. Minule som cítila aj neuveriteľné pálenie pri močení a zase krvné zrazeniny, prosím Vás, neviete čo to môže byť alebo na aké testy ísť ? Nakoľko podľa laboratórnych výsledkov v moči problém nie je. Ešte doplním že moč mi páchne ako veľmi nechutná ryba, som zúfala...

eri444
3. máj 2023

Mňa by zaujímalo, že ako je to možné, že doktorka môže povedať, že si v poriadku, keď máš krv v moči? Dobré to očividne nie je, krv proste neznačí nič dobré. To mi fakt hlava neberie.

autor
3. máj 2023

@eri444 Dávala som moč na testy a tam všetko OK. Ono tie zrazeniny v moči sú len niekedy, zase dva dni OK a pokračuje to ďalej. Navyše teraz aj zápach... Idem zajtra na krvné testy a dám znovu aj moč.

melanta
3. máj 2023

Aké testy konkrétne ti robili? Ak máš krv v moči, bez ohľadu na to, či denne alebo len občas, ak by urobili kompletné laboratérne testy, tak neverím, že nič neobjavia. Žiadaj riadne a komplexné testy. Alebo choď k inému lekárovi.

salamistka
3. máj 2023

bielkoviny v moči znamenajú, že v močových cestách je infekcia, ktorá ak nebude liečená, môže poškodiť obličky...zápach v moči znamená, že tá infekcia postúpila už vyššie, do horných močových ciest

salamistka
3. máj 2023

a v moči nesmú byť bielkoviny ani krv, je to dosť vážne, nezanedbaj to

gejb
3. máj 2023

Hneď na urologiu ako urgentny prípad...obvodná nech ti pekne lístok vypíše. Ten jej prístup nechápem

martinkatinka
3. máj 2023

Chod teda ku gynekologovi. Ked ti obvodna nepomohla
Moj je taky, ze aj toto vyriesi, nema problem urobit testy a napisat pripadne lieky.