Bolesť ľavého prsníka

desa12
19. mar 2023

Ahojte, uz skoro pol roka pocitujem bolesti jedneho prsnika, ziadne ine priznaky nemam. Boli ma to skor pri silnejsom zatlaceni, napr. ked si na tu stranu lahnem alebo sa opriem. Mali ste niektora taketo nieco?

Samozrejme u gynekologa som bola, on nic nenahmatal, a na usg prsnikov som objednana, no cakam uz od oktobra na termin, idem koncom marca a cim je ten termin blizsie, tym mam z toho vacsiu paniku. Bolest pocitujem cca od septembra, mam pocit, ze sa ta bolest aj posuva po prsniku, raz ma to boli smerom k pazuche, raz zo spodu prsnika, niekedy ma boli cely. Beriem antikoncepciu. Bolest mam neustale.

Budem rada ak sa podelite o skusenosti, dakujem

nikaa951
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evulienkaeko
19. mar 2023

@desa12 toto ma velmi zaujima. Mam toto pobobne, mna tiez boli lavy prsnik, na sone uz dva razy som bola, vzdy cisty. U mna sa priklanaju ze to je z chrbtice.

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kakawah
20. mar 2023

Práve v piatok som bola u dr.koli tomu. Ale že všetko ok.U mňa sú to hormonálne zmeny,4 mesiace už nemám menzes,idem do prechodu, čakám tiež za termínom na mamografiu.

desa12
autor
20. mar 2023

@evulienkaeko idem v piatok. Snad bude aj u mna vsetko ciste :/ ozaj uz mam z toho paniku

eireiki
23. máj 2023

@desa12 ako ste prosim dopadli?

desa12
autor
10. jún 2023

@eireiki nasli mi cystu, do 1cm. Vraj je to bezne ale ssi je nestastnom mieste, takze ju citim. O rok mam prist na kontrolu. Boelsti prsnika mam stale aj po 3 mesiacoch