Nikdy pred ms ani pocas proste nikdy somnemala ziadne bolesti. Ms mi meskala 3tyzdne nakoniec dosla ale uz 4den mam neskutocne bolesti v krizoch podbrusku a citlive prsia a su take napnute a bradavky citlivejsie. Mala ste t niekotra?
Robila ked mi ms meskala asi tyzden aj par dni ale bol negativny tak som si viac nerobila a potom prisla ms ale bolesti neustupuju tak mi je to divne kedze nikdy som pri ms nemala bolesti
Tak si este skus spravit test ked mas strach. A ked bude negativny tehotna niesi. Pravdepodobne tehotna asi nechces byt. Skus antikoncepciu ta ta na 90% ochrani pred tehu, ale dokaze ti aj upravit menstruacny cyklus a zmiernit bolesti.
Ja by som sa potesila keby som bola tehu,uvidim ako to bude dalej s tymi bolestami,take prsia mam ako ked sm tehu bola a krize ma tak bolia ako keby rodit som isla...
Neviem ci mozem byt tehu ked mam ms
Žena môže byť aj tehotna keď ma menštruaciu.
@vladka09876 v profile mas pisane ze 1 dietatko uz mas. Takze by si to mala vediet ze zena moze byt tehotna aj ked ma ms.. kedy si mala poslednu mesntruaciu pred tymto krvacanim.
Ono je to možné. ale tak povedzme si, že sa to stáva len sporadicky. Skôr porozmýšľaj nad tým, či si nebola prechladnutá alebo tak. či ti ju proste niečo nemohlo ovplyvniť a radšej ak sa ti to teda tak nezdá, by som navštívila lekára☹
Ano mam jedno dieta,virm ze sa to da ale mala pravdepodobnost to je. Tehu by som vylucila...momentale k dr ist nemozem
No asi by som urobila este jeden tehu test, lebo sa stava, ze aj ked si robis test uz po meskajucej menstruacii tak aj tak moze este ukazat negativny. Ja by som tiez povedala, ze mozes byt prechladnuta ale to by mi sedelo iba na tie krize a brucho ale nie na prsia :/ Skus ten test a ak to nebude lepsie tak hned ako budes moct chod k doktorovi
Neviem kde by som sa mohla prechladit po takych horucavach,myslim ze to nebude prechladnutie. Mne nejde do hlavy ze preco aj prsia,test skusim ked mi skonci ms alebo rovno zajdem k dr
@vladka09876 Aj keď tri týždne mešká menštruácia môže naznačovať nejaký problém (niekedy aj stres a pod.) ale aj iné a také bolesti, hlavne ak budú trvať dlhšie - to by bolo tiež radšej sa vybrať na vyšetrenie.
Ano mate pravdu,prv slm si myslela ze moozno to moze byt tehu ale test negativny a ms dosla,tak to uz tazko...
@vladka09876 môžem sa spýtať ako ste dopadli ? Pretože ja mám ten istý problém akurát ja som použila tabletku po tiež ma bolia prsia kríže tiež ďakujem
@vladka09876 ahoj tehu test si si robila ?