Ajojte baby, idem sa k vam “vyliať”. Nasla som si noveho partnera ktory ma dlhsi penis a boli ma krcok maternice vzdy ked doraza. Poloha odzadu neprichadza v uvahu. Neviem preco to takto mam ale pokazde ma to boli velmi a nemozem si ten sex uzit potom. Je to normalne ? Stretli ste sa s tym niekedy? Zajtra sa mame stretnut tak uz normalne rozmyslam ze si skusim supnut flector , neviem ci to na takyto typ bolesti pomoze ale uz som zufala 🤦♀️ povedala som mu o tom, vie to a je s tym v pohode .. ale viem ze ma rad polohu odzadu a viete , ja mam potom z toho blby pocit .. dakujem za kazdu normalnu radu
Jedine ho poprosiť nech nedoráža na doraz, nič iné nepomôže - z vlastnej skúsenosti.
Tiež si myslím, že môže byť jemnejší a nevyraziť ti všetky vnútornosti...
Partnerovi povedat, ze ma byt jemnejsi, ak to nedokaze, tak vymenit partnera. Pretoze sex si maju uzivat obidvaja zucastneni a patri k nemu aj respekt a ohladuplnost k tomu druhemu. Nehovoriac o tom, ze kde nie je respekt pri sexe nebude ani inde
Možno máš obrátenú maternicu a preto to bolí. To je môj prípad. Poznám ten pocit. Pri najhoršom skús lubrikant, nech to ide lepšie. Nejaký na vodnej báze. Análne zvyknú mať aj utlmovak bolesti, tak možno to pomôže.
@karmen118
@adka176
@viestta
@papaya1234
Baby ano rozumiem .. priznam sa ze som pregooglila snad uz vsetko a vo vela clankoch som sa docitala ze bolest krcka maternice pri sexe neni v poriadku. Ze za tym isto bude nejaky problem.. len vela zien to neriesi, lebo im to je blbe alebo si povedia ze proste je to normalne pri dlhom penise. Ja uz som kontaktovala mojho lekara a po dovolenke idem k nemu,
Ci sa to skratka neda nejak vyriesit. Furt aby sa clovek kontroloval pri sexe , aby nevnikol cely , potom sa ani nevieme uvolnit a uzit si to.. teda aspon ja nie
tak za mna má byt sex prijemny pre oboch a prepáč ale neviem si predstaviť, že by som si dávala pred sexom tabletky aby som ho zvládla 😀 a neviem čo za vzťah máte ale ak by sa z toho vykľulo niečo dlhodobé tak budes jesť tabletky stále? No proste je na Teba asi veľký, tak skúšajte len polohy kde je vám obom OK…. asi toľko len 🤷🏽♀️