Ahojte, neviem či ste sa s tým už niekto stretol, ale budem rada ak mi aspoň niekto poradíte. Som už takmer 4 mesiace od pôrodu a mám bolesť pri každej stolici, to by som ešte nejako vydržala, problém však je, že po vyprázdnení príde tak do hodiny strašná bolesť konečníka ktorá trvá tak 6 hodín, kedy je jedno či sedím, stojím, ležím jednoducho je to taká strašná trhavá bolesť. K lekárovi som sa objednala ale nakoľko je situácia aká je, lekár je momentálne v karanténe a má veľa pacientov, taktiež kvôli bábätku nemôžem kedykoľvek, tak ak by ste mi vedeli poradiť aspoň niečo čo by mi mohlo ako tak pomôcť budem veľmi vďačná
Dobrá je aj mastička mesocain, ale tá je na predpis, predpíše aj obvodná
@zuzka38 heh, to je taka vodicka s olejom, neviem nestudovala som to tak. Ja si to natieram vzdy po sprche pred spanim. No stipe to, pali ale potom pride taka ulava a studene. Raz ju vyskusal aj moj muz, bol zvedavy ale nevydrzal to 🙂 Stipe ale iba chvilu, treba vydrzat. Ja som uz naozaj za tych par rokov vyskusala vselico, kupel, faktu cipky a tato vodicka je pre mna top
Presne ako píšu vyššie je to zlata žila... Au ešte teraz spomínam 😅
Poznám veľmi dobre tiež som to mala pol roka po pôrode strašne bolesti, po pol roku sa to upravilo samé dovtedy len čipky veľa vody vlákniny
@janame ahoj, prešlo asi pol roka po pôrode ale dodnes nato spomínam 😁 nakoniec nepomohlo nič, žiadne maste, kúpele ani lieky. Zmäkčovala som stolicu, čiže keď som ju mala pravidelnú bolo to o čosi máličko lepšie. Ale nakoniec som prestala používať maste, prestala som používať aj vlhčené servítky (tie mi asi ešte aj viac škodili) a prešlo to postupne chvalabohu samo, keď sa to trochu zlepšilo dala som si ešte FAKTU masť a tá to už úplne odstránila
@n820p zlata zila, hemeroidy....ja som po porode 5 rokov a stale s tym mam problem.....kup si cipky, maste. Odpourcam ti cipky faktu, maju aj mast a neviem si vynachvalit jednu stiplavu vodicku z dr. max ale ta sa da objednat len online. No a najvacsia ulava je sedaci kupel v dubovej kore, ale viem ze pri babatku je to tazke.