Bolesť hlavy, PMS, hormonálna nerovnováha

lucinka196
29. apr 2023

Ahojte.
Prosím vás, v poslednej dobe, cca 2 mesiace mam obrovské problémy s bolesťou hlavy. Mávam bolesť hlavy pomerne často ale v poslednej dobe je to neúnosné, boli ma takmer každý týždeň, niekedy viac dni po sebe.
Zaberajú mi niektoré tabletky od bolesti, ale už ich nechcem brat.
Zároveň mam v poslednej dobe akoby celý mesiac PMS, bývam často unavená a podráždená, nič sa mi nechce, navyše som začala špiniť týždeň po menštruácii a splnila som až do ďalšej menštruácie.
Beriem aj ATK.
Myslím ze mam zblbnute hormóny, chcem sa spýtať ako postupovať, či nemáte niekto nejaké doplnky výživy, ktoré na takéto problémy pomáhajú alebo ako postupovať.

Ďakujem krásne.

monillia
29. apr 2023

@lucinka196 v prvom rade navštíviť svojho gynekologa a riešiť to tam,možno zmena HAK ,alebo to môže byť aj iný problém

gdulskadarina
5. máj 2023

mozno to je nejaka zmena hormonov, mozno aj ta antikoncepcia robi svoje, ja napriklad menzes bez tabletky, bez Cetalgenu proste nedam, to je jedina moja zachrana, kadeco som skusala, ale proste nejde to, preto uz som si povedala, ze nebudem to hrotit a kadeco skusat, ked viem, ze tabeltku si dam a dozaista sa mi ulavi.

jana_vaj
19. máj 2023

Bola si s tým už aj u gyn či ešte nie? Ja by som sa zbláznila keby som mala takéto problémy, keby som mala nálady ako PMS dlhý čas nielen pár dní do mesiaca :O