ahojte dievčata mam taky problem bolia ma prsia tehu nie som mam mirenu -teliesko uz asi rok...hlavne ma boli pravy a to taka divna bolest zboku ma to picha az pod pazuchou na dotyk prsia nebolia ked si hmatam...alebo ma sme tam pichne aj v inej casti prsnika alebo aj v druhom...takyto problem som mala aj minuly rok...bola som aj na sone prsnika a vysledok bol dobry resp kvôli tymto problemom som bola uz asi 3x na sono prsnika co sa ma aj dr pytala preco ma gyndos poslal ci mame nejake anemnezu v rodine co teda nemame...zaroven citim ze ma pobolieva aj chrbat...akoze boli ma to aj v tych miestach kde telo obopina podprsenka...dnes som si dala sportovu a inak posledne dni ked pridem domov podprsenku doma zhodim...ked ma to nepicha v tom prsniku tak pod pazuchou alebo citim pravu lopatku pripadne inu cast chrbta...akoze môze byt toto z chrbtice?mate niekto skusenost?dakujem
@babydesire robím v potravinách pri masovom pulte a tam na mňa z tých vitrín ťahá resp furt smrkam bo mam alergiu na chlad nosím aj mikinu kvôli tomu keď sa zohrejem je to už lepsie
Kľudne to môžeš mat z chrbtice. Ja mám tiež problémy so spazmami pod lopatkami a mne to vystreĺuje až do ruky, keď je zle. Skus si nájsť nejakú fyzioterapeutku, čo sa na teba pozrie a poradí ti.
@lienka1701 napada ma bud pricviknuty nerv alebo prechladnuta...nesedis dlhsi cas pri otvorenom okne/dverach? Ze vznika prievxn a ty vtom sedis ? Klima v aute?