Bolesť hlavne pravého prsníka

lienka1701
5. okt 2022

ahojte dievčata mam taky problem bolia ma prsia tehu nie som mam mirenu -teliesko uz asi rok...hlavne ma boli pravy a to taka divna bolest zboku ma to picha az pod pazuchou na dotyk prsia nebolia ked si hmatam...alebo ma sme tam pichne aj v inej casti prsnika alebo aj v druhom...takyto problem som mala aj minuly rok...bola som aj na sone prsnika a vysledok bol dobry resp kvôli tymto problemom som bola uz asi 3x na sono prsnika co sa ma aj dr pytala preco ma gyndos poslal ci mame nejake anemnezu v rodine co teda nemame...zaroven citim ze ma pobolieva aj chrbat...akoze boli ma to aj v tych miestach kde telo obopina podprsenka...dnes som si dala sportovu a inak posledne dni ked pridem domov podprsenku doma zhodim...ked ma to nepicha v tom prsniku tak pod pazuchou alebo citim pravu lopatku pripadne inu cast chrbta...akoze môze byt toto z chrbtice?mate niekto skusenost?dakujem

babydesire
6. okt 2022

@lienka1701 napada ma bud pricviknuty nerv alebo prechladnuta...nesedis dlhsi cas pri otvorenom okne/dverach? Ze vznika prievxn a ty vtom sedis ? Klima v aute?

lienka1701
autor
6. okt 2022

@babydesire robím v potravinách pri masovom pulte a tam na mňa z tých vitrín ťahá resp furt smrkam bo mam alergiu na chlad nosím aj mikinu kvôli tomu keď sa zohrejem je to už lepsie

zuz02
6. okt 2022

Kľudne to môžeš mat z chrbtice. Ja mám tiež problémy so spazmami pod lopatkami a mne to vystreĺuje až do ruky, keď je zle. Skus si nájsť nejakú fyzioterapeutku, čo sa na teba pozrie a poradí ti.