Bolesť brucha pri ovulácii

13. sep 2022

Žienky aj vy pociťujete bolesť v podbrušku keď máte ovulaciu akoby ste šli dostať menzes? Som rok po pôrode a odvtedy mám pri ovulácii bolesti v podbrušku ako na menzes a aj dosť výrazný výtok / hlien. Mate to tiež tak?

frantisska
13. sep 2022

Áno a presne od prvého pôrodu to tak mám. Výrazný hlien je super, aspoň to vieš dobre odsledovať.

diaalex
13. sep 2022

Áno 🙁 musela som si dať paralen

scorpionflower1
13. sep 2022

Ja mavam väcsie bolesti pri ovulacii ako cez menstr. musim si dat Ibalgin. Spravidla kazdy mesiac na inej strane brucha. Potvrdila to aj gynoska, ze to vidi na sone. Mam tam tekutinu a to tlaci.

evcsu
13. sep 2022

Ahojte dievčatá. Zvykne Vás bolieť aj v rozkroku? Ako keby až sedací sval. A vnútro stehien?

ludmila691
13. sep 2022

Bolesť pri ovulacii mam už asi od 16rokov,teraz mam 29. Ja dúfam,že po porode konečne zmizne. Ale bolesti také že bez tabletky som si nemohla ani sadnut na zadok.

54tinka54
13. sep 2022

Áno mám tie bolesti od pôrodu. A to som sa tešila že po pôrode mi snáď zmiznú menštruačné bolesti (dr vravela že niektoré ženy to tak majú).. nezmizli a ešte sa pridali aj tie ovulačné 🙈

autor
14. sep 2022

Tak predsa je to bežné. Co si my ženy nevytrpime ešte však? Ja mávam bolesti podbruska ako som písala a aj taky tlak na pysky ako keby sa mi moc nalievali krvou alebo neviem ako to opísať. A presne niekedy ani sadnúť, co taka bolesť ako keby som si na klince sadala :/

zuzizu2
19. sep 2022

Toto sa aj mne stava, nemala som to ale odjakziva, to postupne nejako neviem ci som haklivejsia alebo co. Castokrat aj pocas ovu si musim dat Cetalgen od bolesti aby sa mi ulavilo a o PMS to ani hovorit nemusim, to ked na mna pride, tak dovidenia 😀

lylyjana
19. sep 2022

@evcsu ano, vaginalne krce mavam prvy den. Na to vraj zaberaju nejake lieky na uvolnenie svalov, napriklad v Algifene je taka latka. No neberiem to, jedine co mi vtedy zaberie, ze si sadnem

evcsu
19. sep 2022

@lylyjana ďakujem🙂

lienoccka85
22. sep 2022

@zuzizu2 to akoze teba taketo trapenie chyta viacej ako raz mesacne? Nerozmyslala si nad tym, ze by si dajme tomu povedala o tom aj svojmu doktorovi, zenskemu, ze teda ci nie je niekde problem?

lylyjana
22. sep 2022

@lienoccka85 ovulacne bolesti su zial celkom bezne. Ja to nemavam casto, ale raz som mala take, ze som myslela, ze na zastavke sa zlozim. Pytala som sa na to aj gynekologicky a kamosiek gynekologiciek a ze aj oni to mavaju a dokonca niekedy vacsie bolesti ako pri samotnej menstruacii... no radost byt zenou 🙈

zuzizu2
23. sep 2022

@lienoccka85 akoze nie je to take u mna zeby som z tej bolesti odpadavala alebo nieco, tak hrotit to nebudem, ked citam tu, ze kolke baby maju vacsie problemy a bolesti, tak myslim, ze ja som este celkom v pohode, ked mne dokaze tabletka zabrat, ze mi pomoze 🙂

lienoccka85
24. nov 2022

@lylyjana akoze to, ze bolesti pocas ovulacie to ano, to si aj ja zazivam, ale keby to bolo castejsie, tak neviem neviem to by uz normalne nebolo. Dobre je, ze teraz uz vieme sa s tym popasovat, esteze uz su aj lieky od bolesti.

zuzizu2
25. nov 2022

@lienoccka85 no inak niektore mesiace su take, ze ozaj bez tabletky by som to nedala 😀