Boľavý a začervenaný prsník

datelinka31
29. sep 2021

Ahojte, včera ráno som sa zobudila s boľavým prsom, ale len na dotyk a je trochu aj červené. Strašne ma bolí hlava, tak že ledva chodím a mala som aj zimnicu. Teplotu nemám. Už som sa aj zľakla, či nemám coronu a bola som na testoch, lebo tá zimnica a bolesť hlavy ma zmiatli. Mam pocit, že aj v krku ma škriabe. Tak pre istotu som išla. Myslite, že to je tým prsom? Ono ma tak veľmi neboli, aj kojenie je v pohode, len tieto ostatne príznaky..

simsalabim
29. sep 2021

@datelinka31 zapal prsnika podla mna. Smer lekar a ATB.

kayyaa
29. sep 2021

Zimnica aj bolest hlavy byvaju casto sprievodnym javom zapalu prsnika. Ak ti to do 3 dni neprejde, tak k dr. Ale ja ked som mala takyto mierny zapal, vzdy to preslo do 1-2 dni same😊 nech si rychlo fit😊

surama
29. sep 2021

@datelinka31 Ahoj, ja som to mala podobne par dni dozadu, ale teda tu bolest hlavy som si nespojila s tym prsnikom..to mi nenapadlo, ale asi to, teda, malo suvis. Prsnik som si masirovala vzdy, ked sa dalo, kedze som tam citila hrcky a mala som ho velmi horuci. Bolo to dost bolestive, ale podarilo sa mi ho rozmasirovat ( s olejom) a odisla aj bolest hlavy aj prsnika 🙂 Odpozerala som to v porodnici, ked jednej babe, co so mnou bola na izbe to ukazovali sestricky.

saxana000
29. sep 2021

Okamzite k lekarovi..mala som to iste miesto bolesti hlavy mi ale trpli prsty prso tvrde cervene..tiez bez teploty..
Akutna resekcia v narkoze..a to som este dobre dopadla

babullka1
29. sep 2021

Ahoj prešla som si tým istým pred týždňom akurát doberam ATB...do bodky rovnaké príznaky..najskôr som si myslela že mám covid....ale je to zápal prsníka ...tiež som ho mala trocha červený....príznaky ako pri chrípke keď na teba proste ide choroba ...za 3dni mi bolo lepšie po ATB liecbe

danieladeley
29. sep 2021

zapal prsnika ako vysity, cim skor k lekarovi po ATB