Dobrý večer. 8.4. ma čaká vybratie maternice, neviete mi poradiť, ako sa to dnes vykonáva? Bojím sa, veľmi... Ďakujem za pomoc😥☹
Ked by som chcela maternicu vybrat kvoli tomu aby som uz nemala menzes,aj to sa da?
@lubenka43 kluuud,nie je to príjemná operácia resp.pooperacny stav ale dá sa to prežiť.Vacsinou sa to robí laparoskopicky alebo vaginálne.Mna museli rezať čiže tá liečba bola horšia.V pondelok rezali a v piatok som bola doma.Isto treba oddychovať potom.A isto treba požiadať po operácii do 6 mesiacov o liečenie.Lučky sú súper
@lubenka43 ahoj ja som bola na operacii teraz 12.3. V sliaci ,brali mi len maternicu vajecniky aj krckok ostali na mieste ,po dvochvdnoch dom isla domou robili mi to laparoskopicky a citim sa dobre prve dni boli bolestive ale dalo sa to v pohode zvladnut a teraz uz normalne fungujem ale sa setrim takze sa neboj da sa vydrzat,ja som sa tiez velmi bala ale fakt to nebolo take hrozne .....tak drzim palce
@monika123654 ďakujem, 27.3.idem gynekológovi, chcem sa ho opýtať, ako mi to budú operovať, laparoskopiu som už zažila, to sa dalo zvládnuť, no uvidím, dám vedieť ako sa gynekológ rozhodol a ako som dopadla 😥
@lubenka43 drzim palce nech vsetko dobre dopadne
@monika123654 mozem sa viac popytat ohl operacie?