Bodavá bolesť v podbrušku

radulienka95
7. jan 2022

Ahojte, chystám sa aj k doktorovi ale chcem sa predtým spýtať aj vás či toto mávate. Mávam silnú bodavu bolesť tam kde si myslím že je vajecnik. Vždy je to vľavo... Taká náhla bolesť akoby niekto pichal ihlou, rýchlo príde a rýchlo odíde. Len je to také náhle že keď to necakam tak aj vykriknem, minule som sa bála šoférovať keď som to mala lebo ma tak trha pri tom.
Mávam to už roky s tým že niekedy to nemám pol roka.. potom ma to pobolieva pár minút a zas pár mesiacov nič. Pripisovala som to ovulacii ale popravde ako si zapisujem cyklus tak mi to nesedí. Preventivku aj sono mám nedavno takže si myslím že to nie je žiadna cysta ani nič podobné. Zaráža ma že je to vždy vľavo odkedy si to pamätám. Máte podobne skúsenosti?

matusa_153
7. jan 2022

@radulienka95 toto som mala aj ja.. pred pol rokom a trvalo to asi 3 mesiace.. na sone nebolo nič žiadna cysta.. ale tie bodave pichlave bolesti stále trvali.. to boli také sekundové možno minúta a takto v priebehu dňa sa to opakovalo asi 3 mesiace.. nie úplne každý deň ale dosť často ma to pichalo.. niekedy aj len raz za deň.. a ako beriem vitex jahňací tak hneď ma to prestalo bolieť a teraz už 3 mesiace som si na to ani nespomenula .. ale vravím mne to ustúpilo asi vďaka vitexu neviem teda myslím si to.. po pár dní užívania už som nič necítila

radulienka95
autor
7. jan 2022

@matusa_153 a to je čo prosím ťa? Aky to ma mat vplyv ? Ďakujem za odpoveď 🙂

matusa_153
7. jan 2022

@radulienka95 vitamíny sú to.. mám pcos a teda dlhé cykly a anovulacne cykly.. čítala som že vitex by mohol pomôcť k úprave ms a aj malo byť to mať vplyv na ovuláciu .. ako som to začala brať tak mi to zmiernilo aj pms takmer žiadne bolesti som nemala čo ja som vždy aj tri dni riadne trpela.. a zmizli mi aj bolesti na tom ľavom vajecniku.. beriem to síce krátko takže ešte neviem či mi to pomohlo, čakám že kedy príde ms..