Ahojte dnes som bola na sone prsníkov, 1.6 roka nekojim a dr mi na sone povedala ze mam prsníky ako keby som.dojcila ze mam v prsných zlazach mlieko, zaskočilo ma to, nakoľko mi nic nevyteka a aj sa cítim posledné obdobie dosť podráždená a nervozna len tak z ničoho nič miestami až depresívna tak reku ci to nemôže byť z toho..nebrala som žiadne lieky na zastavenie laktacie ani som nič nerobila len som prestala kojit a bolo...mali ste niekto niečo podobné
@loliki to fakt myslis ze jej doktorka zavidi? Toto nemozes normalne vypotit. Asi jej to povedala v nejakom kontexte. Autorka sa cuduje, ci to moze byt pravda a nie, ze je pohorsena spravanim lekarky.
@stanulienkat Ty by si čo čakala, že čo bude mať žena s malým dieťaťom v prsníku? Kávu, čaj, pivo, vodu? Predstav si, má tam mlieko. Nemyslím si, že jej doktorka závidí. Ale musela to povedať neskutočne zvláštne, ak z toho je autorka mimo.
@loliki ona je mimo z toho, ze tam ma este mlieko, napriek tomu,ze rok a pol nekoji. Ja by som bola tiez prekvapena.
@stanulienkat Ja som mala tiež, preto nie som prekvapená.
Ja som si tiez vedela vytlacit kvapku mlieka a to uz nekojim asi 4 roky. Zastavilo to az teraz dalsie tehotenstvo.
@stanulienkat ano presne z toho som prekvapená ze po tak dlhej dobe mam stále mlieko
@patricka ja ešte kojim, ale napr viem, že moja sestra si ešte bola schopná aj po vyše roku od odstavenia vytlačiť z prsníka kvapku mlieka. Takže je možné, že v tých prsných žľazach ešte mlieko máš.