ahojte, MS mi ma prist zajtra, ale od vcera mam slabucko svetlohnede spinenie. Este nikdy som to nemala pred tým, vzdy sa spustí hned s krcmi. Teraz nic necitim len to slabe spinenie a uz 1 tyzden ma strasne bolia prsia. Vcera som si musela dat aj tabletku proti bolesti, v noci som.nevedela spat od bolesti prsnikov. skusila som aj 2 druhy testov ale su negativne. Mohlo sa mi to celé pomeniť a teraz takymto sposobom dostanem MS? ze nie hned krvacam ale 3 dni mam svetky vytok? ked mam negativne testy, tehotenstvo to nemoze znacit? o dieťa sa snazime, takze by som bola rada, zaroven sa obavam hormonalnej nerovnovahy kvoli vytoku a silnym bolestiam.v prsiach.. na preventivke som bola mesiac dozadu a mam vsetoo v poriadku.
@janetinka27 ahoj, mám pravidelný cyklus, 30 dňový, teraz som 29 deň. Koľko dpo to netuším, kedže som nemala potvrdenú ovuláci ani som netestovala a nemerala BT. Ovuláciu mávam niekedy medzi 14 dc a 18 dc. MS mávam vždy presnú v deň očakávanej MS, od kedy ju mám (cca 20 rokov) vždy prichádzali najprv krče a potom hned krvácanie, žiadne hnedé výtoky..
ak si mala ovu 18dc, tak este mozno test neukazal. moze to byt aj znizena funkcia zlteho telieska - nizky progesteron, neprasknuty folikul - cysta, mozno ukaze este tehotenstvo. tazko povedat. termin ms mas zajtra, tak mozno este pride, len sa netradicne rozbieha.
@janetinka27 cítim, že niečo nie je ok, kvoli prsiam.. takto ma neboleli ani počas tehotenstva, idem sa zblázniť z toho. Podľa mňa to bude možno nízkym progesteronom.
Ahoj ja som takto bola na začiatku tehu a svetlo hnedý výtok,môže byť z hniezdenia,držím palce počkať nejakých 10dní pokiaľ by neprišla sprav test.Ja som tak mala lenže ja som ťahala v tom čase 12cky a normálne som brala ten výtok ako ms aj som si zapísala nuž o niekoľko dní mi bolo zle pri cestovaní a svrbeli bradavky neskutočne a boleli prsia od pazúch z tých strán,a tak som na ten výtok aj zabudla trvalo to len pár dní fakt akoby len ms bola ale začala som aj často chodiť cikať a už kolegyne si ma doberali kolega gratuloval rovno,že určite som vtom.a nedalo spravila som test a boli tam riadne čiarky.
@alison11 ja uz mám strasne pocit, ze dostávam ms, mam uz take slabucke krce. dnes som mala takyto dr. max test, ale myslim si ze zachvilku dostamem ms
Ten pocit v tehotnosti budete mať približne do 20tt 🙂 a ja tam vidím slabučkú čiarku.ja som tka behala na wc že už asi došla ms a stále nič tam nebolo 🙂To sa rozťahuje maternica je prekrvená sliznica je to normálne akonáhle Ti bude meškať aspoň týždeň a čiarka riadna zájdi ku gyn 🙂
Ja tiez vidim ciarku a tiez 1 tehotenstvo som mala hnede spinenie. Podla mna ms nedostanes 🙂 zajtra sa mozes otestoval digitalnym clearblue, uz to ukaze.
Prepáč, ja tam žiadnu ďalšiu čiarku nevidím. Ja som mavala takéto spinenie roky. Skôr to bude tým, že bábätko chceš, telo a hlavne psychika vie narobiť divy. Ja som práve v ten cyklus, keď som otehotnela, spinenie nemala, a ani bolesť prs. Ale ostatné dva mesiace, kedy som chcela veľmi, aby to vyšlo, má boleli prsia, spinenie a pod. To spinenie je naozaj normálne, ja som to riešila s Dr. Aj keď si to nikdy nemala, všetko je raz po prvýkrát. Každopádne držím palce, a nech sa bábätko podarí.
ahoj, napis ake mavas dlhe cykly, mas ich pravidelne? aky den cyklu si teraz? uz ti meska?