Bledohnedý výtok 2 dni pred menštruáciou

29. jún 2023

ahojte, MS mi ma prist zajtra, ale od vcera mam slabucko svetlohnede spinenie. Este nikdy som to nemala pred tým, vzdy sa spustí hned s krcmi. Teraz nic necitim len to slabe spinenie a uz 1 tyzden ma strasne bolia prsia. Vcera som si musela dat aj tabletku proti bolesti, v noci som.nevedela spat od bolesti prsnikov. skusila som aj 2 druhy testov ale su negativne. Mohlo sa mi to celé pomeniť a teraz takymto sposobom dostanem MS? ze nie hned krvacam ale 3 dni mam svetky vytok? ked mam negativne testy, tehotenstvo to nemoze znacit? o dieťa sa snazime, takze by som bola rada, zaroven sa obavam hormonalnej nerovnovahy kvoli vytoku a silnym bolestiam.v prsiach.. na preventivke som bola mesiac dozadu a mam vsetoo v poriadku.

janetinka27
29. jún 2023

ahoj, napis ake mavas dlhe cykly, mas ich pravidelne? aky den cyklu si teraz? uz ti meska?

autor
29. jún 2023

@janetinka27 ahoj, mám pravidelný cyklus, 30 dňový, teraz som 29 deň. Koľko dpo to netuším, kedže som nemala potvrdenú ovuláci ani som netestovala a nemerala BT. Ovuláciu mávam niekedy medzi 14 dc a 18 dc. MS mávam vždy presnú v deň očakávanej MS, od kedy ju mám (cca 20 rokov) vždy prichádzali najprv krče a potom hned krvácanie, žiadne hnedé výtoky..

janetinka27
29. jún 2023

ak si mala ovu 18dc, tak este mozno test neukazal. moze to byt aj znizena funkcia zlteho telieska - nizky progesteron, neprasknuty folikul - cysta, mozno ukaze este tehotenstvo. tazko povedat. termin ms mas zajtra, tak mozno este pride, len sa netradicne rozbieha.

autor
29. jún 2023

@janetinka27 cítim, že niečo nie je ok, kvoli prsiam.. takto ma neboleli ani počas tehotenstva, idem sa zblázniť z toho. Podľa mňa to bude možno nízkym progesteronom.

alison11
29. jún 2023

Ahoj ja som takto bola na začiatku tehu a svetlo hnedý výtok,môže byť z hniezdenia,držím palce počkať nejakých 10dní pokiaľ by neprišla sprav test.Ja som tak mala lenže ja som ťahala v tom čase 12cky a normálne som brala ten výtok ako ms aj som si zapísala nuž o niekoľko dní mi bolo zle pri cestovaní a svrbeli bradavky neskutočne a boleli prsia od pazúch z tých strán,a tak som na ten výtok aj zabudla trvalo to len pár dní fakt akoby len ms bola ale začala som aj často chodiť cikať a už kolegyne si ma doberali kolega gratuloval rovno,že určite som vtom.a nedalo spravila som test a boli tam riadne čiarky.

autor
29. jún 2023

@alison11 ja uz mám strasne pocit, ze dostávam ms, mam uz take slabucke krce. dnes som mala takyto dr. max test, ale myslim si ze zachvilku dostamem ms

autor
29. jún 2023
alison11
29. jún 2023

Ten pocit v tehotnosti budete mať približne do 20tt 🙂 a ja tam vidím slabučkú čiarku.ja som tka behala na wc že už asi došla ms a stále nič tam nebolo 🙂To sa rozťahuje maternica je prekrvená sliznica je to normálne akonáhle Ti bude meškať aspoň týždeň a čiarka riadna zájdi ku gyn 🙂

selena_luna
29. jún 2023

Ja tiez vidim ciarku a tiez 1 tehotenstvo som mala hnede spinenie. Podla mna ms nedostanes 🙂 zajtra sa mozes otestoval digitalnym clearblue, uz to ukaze.

danny173
29. jún 2023

Prepáč, ja tam žiadnu ďalšiu čiarku nevidím. Ja som mavala takéto spinenie roky. Skôr to bude tým, že bábätko chceš, telo a hlavne psychika vie narobiť divy. Ja som práve v ten cyklus, keď som otehotnela, spinenie nemala, a ani bolesť prs. Ale ostatné dva mesiace, kedy som chcela veľmi, aby to vyšlo, má boleli prsia, spinenie a pod. To spinenie je naozaj normálne, ja som to riešila s Dr. Aj keď si to nikdy nemala, všetko je raz po prvýkrát. Každopádne držím palce, a nech sa bábätko podarí.