Ahojte , po 2-3 mesiacoch pravidelného meškania menštruacie som u gynekologa nepochodila a nikto nevedel z čoho to môže byť. Obvodný vedel , že som už taketo problémy v minulosti mala a až po mesiaci mi zobral krv a moč za 2 týždne mi dal výsledky čo byvaju vysledky do týždna , tak na mna asi zabudol aj keď ja som sa sťažovala na bolesť brucha. Takze mi bol zisteny zapal a dostala som antibiotika. Mala niektora z vas negativné účinky z antiobiotik bispetol? Mam 55kg a beriem 2 tablety každých 12hodín.
Beriem to druhý deň a občas mam zmeny nálad a pociťujem veľkú únavu. Z inych antibiotik som nemala takyto problem. Ďakujem za rady.
Ja beriem teraz Biseptol v dávkach ako ty a vedľajšie účinky nemám 🙂
Biseptol som mala aj ja, mávala som bolesti brucha a hnačky. Dr. Povedal ze je to silne antibiotikum. Treba spolu s probiotikami. Potom su este Ciphin (taktiež silný) vsetky v podstate ant. na moč.cesty su silne bohuzial. Treba douzivat do konca vzdy. Ak mozem odporučiť mne hrozne pomáhalo z lekárne Block Urima+. Ja som to mala az opakovane niekoľkokrát ročne a ked som cítila nepokoj tak som si hned davala prášok a pomohlo. Pije sa to preventívne a je to volnopredajne. A dalej vela tekutín, brusnice, čaje atd🙂
Nakoniec po 7 dnoch po dobratí atb. som dostala zvýšenú teplotu a objavli sa mi vyrážky po celom tele. Po kontrole moču uvidím či je všetko v poriadku.
unava je sprievodny jav mnohych ochoreni, napr sa vyskytuje aj pri infekciach.
zmeny nalad tento liek nesposobuje.