Biseptol 400 mg, zápal močových ciest a meškajúca menštruacia

22. apr 2024

Ahojte , po 2-3 mesiacoch pravidelného meškania menštruacie som u gynekologa nepochodila a nikto nevedel z čoho to môže byť. Obvodný vedel , že som už taketo problémy v minulosti mala a až po mesiaci mi zobral krv a moč za 2 týždne mi dal výsledky čo byvaju vysledky do týždna , tak na mna asi zabudol aj keď ja som sa sťažovala na bolesť brucha. Takze mi bol zisteny zapal a dostala som antibiotika. Mala niektora z vas negativné účinky z antiobiotik bispetol? Mam 55kg a beriem 2 tablety každých 12hodín.
Beriem to druhý deň a občas mam zmeny nálad a pociťujem veľkú únavu. Z inych antibiotik som nemala takyto problem. Ďakujem za rady.

majamat
22. apr 2024

unava je sprievodny jav mnohych ochoreni, napr sa vyskytuje aj pri infekciach.

zmeny nalad tento liek nesposobuje.

kubizde
23. apr 2024

Ja beriem teraz Biseptol v dávkach ako ty a vedľajšie účinky nemám 🙂

erzikaaa
24. apr 2024

Biseptol som mala aj ja, mávala som bolesti brucha a hnačky. Dr. Povedal ze je to silne antibiotikum. Treba spolu s probiotikami. Potom su este Ciphin (taktiež silný) vsetky v podstate ant. na moč.cesty su silne bohuzial. Treba douzivat do konca vzdy. Ak mozem odporučiť mne hrozne pomáhalo z lekárne Block Urima+. Ja som to mala az opakovane niekoľkokrát ročne a ked som cítila nepokoj tak som si hned davala prášok a pomohlo. Pije sa to preventívne a je to volnopredajne. A dalej vela tekutín, brusnice, čaje atd🙂

autor
29. apr 2024

Nakoniec po 7 dnoch po dobratí atb. som dostala zvýšenú teplotu a objavli sa mi vyrážky po celom tele. Po kontrole moču uvidím či je všetko v poriadku.