Ahojte dievcata,
Chcem sa poradit lebo sa mi to este nestalo ale dnes ked som bola v sprche som mala akoby nutkanie si stlacit prsnik neviem to opisat ten pocit no ale z laveho prsnika po stlaceni mi vyteka tekutina, bile taka akoby mlieko neviem esze som sa s tym nestretla. Menzes mam dostat zajtra. Stretli ste sa s tym? Prsnik neboli, nesvrbi, nie je cerveny. Dakujem
@petrina18 skus vytlacit. A obtret o ruku a tak zistis lepsie akej farby to mas. Ja zelenkaste... Dnes som bola u gyn a kedze cakam ci mi dojde menstruacia alebo nie tak mi zatial nedal ant. No ak mi menstruacia dojde tak mi da ant. Lebo je to mozny zapal v prsniku vsimni si ci niesu aj horuce. Bud ten jeden alebo oba. Ja to mam uz dlhsiu dobu par rokov no az teraz som si vsimla akej to mam farby ked som si to obtrela o ruku. Inak len biele tiez.
Pravdepodobne vysoky prolaktin. Daj si urobit u gynekologa hormonalny profil. Kamaratka sa teraz lieci, lebo uz rok sa snazia o babo a nic. Najprv len, ze ma schudnut. A veru schudla 25kil, a prsia ostalu velke, tak sa jej to nezdalo, lebo tie idu dole prve. A ked postlacala, vyslo mlieko. Spravili hp, uz ma liecbu a zacina sa to zlepsovat.
Dobrí večer čo znamená kojila som a prestala som kojit a ide mi s prsníka husté biele mlieko a lepkavé jak do biela a žlté mlieko môžte mi poradiť dakujem
Ja som us pisala mám 10rocnu pubertacku a po zatlačení jej sprísňujú tretie priesvitná tekutina prosím vás poraďte mi čo stim
@robko15 mne takto vytekalo/ vyteka mam tam hnis - z chronickeho zapalu. Robilo to, aj ked zapal nebol akutny. Ta tekutina ma aj nejaky zapach?
@petrina18 môže ísť o hormonálne zmeny, ale prosim, spomeňte to lekárovi. Pravidelne tesne po menzese si skontrolujte prsia, veľkosť,tvar,hrčky, vtiahnute bradavky, príp. Akýkoľvek výtok nie je dobrým znamením. Nechcem Vás v ziadnom prípade strasit,ale pracujem na onkológii a beriem to ako svoju psiu povinnost toto hovoriť každej zene 🙃 okrem prs si skontrolujte aj kľudný kosť a podpazusie. Pekný Večer ešte🙂