Biely výtok mimo menzesu

ktosomto
26. máj 2018

Ahojte, mam taky problém... Teda neviem ci je to problém.. Mávam stále biely výtok... Nonstop... Mimo menštruácie teda. Vždy pred aj po menštruácii. Vadí mi to dosť, keďže stále musím nosiť intímku a od vložiek si neoddychnem. Je to normálne? Čo mám robiť?

hennyinnsbruck
26. máj 2018

@ktosomto ist k lekarovi ked sa ti nieco nezda???

ktosomto
autor
26. máj 2018

@hennyinnsbruck keď sa tam bojím ísť, som na to ešte primlada 😅

hennyinnsbruck
26. máj 2018

@ktosomto nemas sa coho bat, z nosa ti neuhryzie.😉😉 Ked tak hod rec s maminou.... Vytok sa normalne meni pocas celeho cyklu... Ak nezapacha, nesvrbi ta zo spodu malo by to byt ok. Ak si velmi mladunka mozno je to nejaka hormon nerovnovaha ktovie, tazko povedat...

ktosomto
autor
26. máj 2018

@hennyinnsbruck ale je normálne, že je vždy? Proste nie je deň čo by som bola "suchá"?

lilyianka
26. máj 2018

@ktosomto ja som to tiež tak mavala...ked som nenosila normalnu vložku kvôli menzesu tak som fičala na intímkach...ale ja som to mala počas brania hak...ale ty ju predpokladam neberies ci?

ktosomto
autor
26. máj 2018

@lilyianka neberiem nič práveže

mijunik
26. máj 2018

@ktosomto koľko máš rokov? K lekárovi sa neboj zájsť, ak si si nie istá, či je to ok. Ja myslím, že výtok je ok, ale nie som odborníčka, takže zaangažuj maminu alebo choď sama (podľa veku) po názor k lekárovi. Možno aj obvodný Ti poradí alebo Ťa prípadne nasmeruje ku kvalitnému gynekológovi. ☺️

hennyinnsbruck
26. máj 2018

@ktosomto podla mna to neni normal zato som pisala ze by to mohla byt nejaka nerovnovaha ale to by chcelo vysetrenie...

ktosomto
autor
26. máj 2018

Tak ďakujem moc za rady, budem musieť s tým niečo robiť, lebo mam strach no... Ale musím prekonať samu seba a asi zájsť ku gynekológovi no... Nič iné mi asi neostava

lenkamatkova
26. máj 2018

aj ja to mávam 🙂 non stop...ak nemám krámy, tak výtok. niekedy až tak, že mám pocit, že som sa pocikala...ale mne lekár povedal, že sa s tým nič nedá robiť, sú ženy ktoré majú problém lebo sú stále suché (aj pri sexe) a sú ženy ktoré majú výtoky ako šialené (ja) 🙂 neboj, ak to nezapácha, nesvrbí, je to v poriadku 🙂 ale k lekárovi choď určite, za to nič nedáš 🙂

mijunik
26. máj 2018

@ktosomto prečo sa bojíš? Máš strach z lekára alebo z príčiny výtoku?

ktosomto
autor
27. máj 2018

@lenkamatkova no presne takto to mávam aj ja... Bez zápachu, bez svrbenia, a niekedy vážne tak akoby som sa pocikala.. Úplne si to vystihla

ktosomto
autor
27. máj 2018

@mijunik mam strach z oboch... Lebo mala som prvý sex a bojím sa či to nie je tým alebo čo

mijunik
27. máj 2018

@ktosomto no možno je to spôsobené aj tým prvým sexom. ☺️ Lekára sa báť naozaj nemusíš, len si nájdi dobrého. Pozri si nejaké recenzie.

ktosomto
autor
15. jún 2018

Poraďte mi prosím, chcela som zájsť k tej gynekologičke aj som zašla a povedala mi, keďže až o 2 mesiace budem mat 18, že mam ist k detskému gynekológovi... Lenže oplatí sa mi zakladať kartu pri detskom alebo mam počkať do 18tky? Ďakujem

nelly360
17. sep 2022

@ktosomto ja mam to isté všetko mam ok,ako som dostala v 10menstruaciu