Ahojte, mam taky problém... Teda neviem ci je to problém.. Mávam stále biely výtok... Nonstop... Mimo menštruácie teda. Vždy pred aj po menštruácii. Vadí mi to dosť, keďže stále musím nosiť intímku a od vložiek si neoddychnem. Je to normálne? Čo mám robiť?
@hennyinnsbruck keď sa tam bojím ísť, som na to ešte primlada 😅
@ktosomto nemas sa coho bat, z nosa ti neuhryzie.😉😉 Ked tak hod rec s maminou.... Vytok sa normalne meni pocas celeho cyklu... Ak nezapacha, nesvrbi ta zo spodu malo by to byt ok. Ak si velmi mladunka mozno je to nejaka hormon nerovnovaha ktovie, tazko povedat...
@hennyinnsbruck ale je normálne, že je vždy? Proste nie je deň čo by som bola "suchá"?
@ktosomto koľko máš rokov? K lekárovi sa neboj zájsť, ak si si nie istá, či je to ok. Ja myslím, že výtok je ok, ale nie som odborníčka, takže zaangažuj maminu alebo choď sama (podľa veku) po názor k lekárovi. Možno aj obvodný Ti poradí alebo Ťa prípadne nasmeruje ku kvalitnému gynekológovi. ☺️
@ktosomto podla mna to neni normal zato som pisala ze by to mohla byt nejaka nerovnovaha ale to by chcelo vysetrenie...
Tak ďakujem moc za rady, budem musieť s tým niečo robiť, lebo mam strach no... Ale musím prekonať samu seba a asi zájsť ku gynekológovi no... Nič iné mi asi neostava
aj ja to mávam 🙂 non stop...ak nemám krámy, tak výtok. niekedy až tak, že mám pocit, že som sa pocikala...ale mne lekár povedal, že sa s tým nič nedá robiť, sú ženy ktoré majú problém lebo sú stále suché (aj pri sexe) a sú ženy ktoré majú výtoky ako šialené (ja) 🙂 neboj, ak to nezapácha, nesvrbí, je to v poriadku 🙂 ale k lekárovi choď určite, za to nič nedáš 🙂
@lenkamatkova no presne takto to mávam aj ja... Bez zápachu, bez svrbenia, a niekedy vážne tak akoby som sa pocikala.. Úplne si to vystihla
Poraďte mi prosím, chcela som zájsť k tej gynekologičke aj som zašla a povedala mi, keďže až o 2 mesiace budem mat 18, že mam ist k detskému gynekológovi... Lenže oplatí sa mi zakladať kartu pri detskom alebo mam počkať do 18tky? Ďakujem
@ktosomto ist k lekarovi ked sa ti nieco nezda???