Bavlnené popôrodné vložky

feketka
26. nov 2022

Viete mi odporucit ktore su dobre?pozerala som aj tie velke chicco,ale nikde na nete neviem najst material,z ktoreho su vyrobene.normalne vlozky ma strasne drazdia a robi sa mi z neho ekzem tam dole,tak sa obavam ako tych 6 tyzdnov s nimi prezijem 😞. ďakujem

273
26. nov 2022

https://perties.sk/
kamoška používala po pôrode menštruačné nohavičky a nevedela si ich vynachváliť

nevenka
26. nov 2022

@feketka chicco bopi super, ale zlozenie veru neviem, ale su obrovske, na to prve velke krvacanie. Este poznam Masmi znacku, tie by mali byt bavlnene, ale s poporodnymi nemam skusenosti, za mna su dost drahe, ale ja mozem aj obycajne.
Ja som nemala pri 2 porodoch z troch sitie, takze neskor som pouzivala uz aj klasicke vlozky, na ktore som bola zvyknuta, lepiace aj s kridielkami, vyssiu savost.

nevenka
26. nov 2022

@273 no mna by zaujimalo, kolko tych nohaviciek musela mat, lebo teda to krvacanie vie byt riadne silne a v poroenici to prat a susit, si neviem predstavit...

martina8888
26. nov 2022

@feketka neboj sa, nebudeš silno krvácať celých 6 týždňov. Ja som len pár dni po pôrode a potom som prešla na normálne vložky. U mňa to trvalo cca 2 tyzdne. Potom som si dávala len slipovu vložku.

feketka
autor
26. nov 2022

dakujem baby 🙂