ahojte chcem sa spytat ,kolkokrat ste mali cca bartoliniho zlazu? ja v kratkej dobe asi 3x ale vzdy mi po ukrutnych bolestiach praskla teda 2x a prvy krat som bola na chirurgicky zakrok...a od dnes sa mi zas rozbieha hrcka a boli :-/ moj gynekolog ja sa nevyznam, najskor povedal ze sa musi vytvorit mala hrcka aby mi to mohli vyoperovat a potom tvrdil stale nieco comu nechapem ze tam musi byt to a ono aby sa to mohlo...ale ja uz nechapem,chcemem babo nedari sa a toto nepomaha ....moja otazocka znie kedy vam to vas gynekolog vyoperoval? a mali ste potom pokoj?
@sansulinka no mne to vzdy praskne nastastie same raz mi to rezali,ale strasne to zneprijemnuje zivot ,ta bolest no des aj ja som dnes dostala dalsie antibiotika a ten wobenzym skusim dakujem...proste sa s tym neda ani do prace ked ten hnis vyteka uz neviem co robit a z coho to vznika ☹ snad tie zapali a tak neovplivnuje ze nemozem otehotniet...
@molly9991 no mne povedali,ze priamo to neovplynuje ani ked je uz zena tehotna aj tak to par zien ma aj v tehotenstve ale teda ja neviem zapal je len zapal..tiez som si myslela,ze nemozem otehotniet prave kvoli tomu..ale problem bol inde a treba to riesit s doktorom..sledovat ovulaciu v prvom rade na sone a podla toho dalej...vznika to zo stresu,slaba imunita,spodne pradlo napr prestala som nosit tanga,ked jes vela sladkeho a veeeela inych pricin..
@sansulinka tanga tie vobec nenosim a imunitu veru slabu mam mam aj crohnovu chorobu a v poslednom obdobi dost stresu...a hej tehotenstvo uz dlho riesime ,v blizkej dobe pojdem do Martina...kazdopadne moc dakujem za odpoved
@molly9991 ahoj ja som mala Bartholiniho zlazu sice iba raz chvalabohu, najprv nejaka hrcka a az ked som pri sexe zacinala pocitovat bolest som zistila, ze je fakt dost velka, tak sme riesili s dr.vybratie. Uz som bola v nemocnici na prijime, poobede ma vysetril naposledy lekar nieco sa mu nezdalo a ze urobime este utz a cuduj sa svete, moja zlaza uz 9rokov beha po svete :D tak neviem tehotenstvu asi nebrani, praskla asi v piatom mesiaci a odvtedy sa neobjavila a dufam, ze ani neobjavi.
Dobry večer,vedeli by ste mi poradiť? Už 2x som bola na operácií bartholiniho žlazy,no zase po polroku mi to opuchlo,a dosť to je veľké,no zatiaľ to nebolí. :( veľmi boli neprijemné a bolestivé tie 2operácie,nechcela by som už dalšiu 3tiu prežiť.Ešte k tomu som asi tehotná,neviete mi poradiť čo mi pomože?? Či tabletky,alebo niečo učinné,okrem tej operácie :(:(. A ak by som si dala vyoperovať tu žľazu,možem byť ešte tehotná?? :/
@molly9991 ja som to mavala aj 7x do roka..pokazde na zakrok a raz praskla sama..vyoperovat mi to nechceli ani neodporucili lebo by to mohlo prejst na druhu stranu a potom co zase operacia?no neviem..po porode sa mi zacala robit a ja ked som to mavala tak casto tak ja uz viem kedy odpuchne a kedy nie ahned nasadim atb.a pomaha wobenzym mne..