Bakteriálna infekcia sliznice pošvy bez výtoku

11. jún 2024

Dobry den uz dlhší cas ma trápi (asi) bakteriálna infekcia sliznice posvy, gynekolog mi vzdy dal iba maste a cipky - nepomohlo, mala som FUNGICIDIN , canesten, batrafen, jenamazol, imacort. Nic nepomohlo. Vyskusala som si dat Multi-gyn - to mi ako tak zabralo ale nevyriešilo problem. Preto usudzujem že by sa mohlo jednať o bakteriálnu infekciu kedze tento gel je na nieco take. Zhoršenie pociťujem hlavne keď si dam nieco sladké- tak to som uplne vysadila ale stale to mám, keby sa sem da dat fotka bolo by to super.Pisem sem o radu preto lebo lekári uz nevedia co somnou vsetky stery su negativne. Tento problem ma otravuje aj preto že s priatelom kvoli tomu nemôzeme mat sex lebo ten vchod pošvy mám zapálený taky flak asi 10mm aj z jednej strany aj z druhej a tým trením pocas sexu ma to veľmi bolí- bolest pripisujem taká ako ked ma clovek otlak na nohe z topanky a ztrhne si tu kozicku keď to je uz take nafúknuté . Prosím čo mám ešte vyskúšať kam mam ešte ísť prosím, ja som už zúfalá.otravuje ma to od mojej prvej mykozy a to je cca 4 roky dozadu :( raz to mam lepsie raz horsie a furt dokola - vzdy bez vytoku a negatívnych sterov

autor
11. jún 2024

@simsalabim prosím neviete poradiť……

dadka1997
11. jún 2024

Skus wobenzým tablety

simsalabim
12. jún 2024

Napada mi laktobaciloza - bezne na nu netestuju a je to relativne hednoducho riesitelny problem. A zasla by som aj na kozne, kedze spominas viditelny flak.

autor
12. jún 2024

@simsalabim a laktobaciloza sa ako riesi? A gynekolog by mi ju vedel zistit? Alebo to skor na imulogogii? Na koznom som taktiez bola zobrali mi ster vysledok negatívny. Tym padom ma dalej poslali gynekologovi, lenže ten ma odporučil kožné. Tak ja už som zufala z tohoto vsetkeho keď si ma len pohadzujú a vysledok ziaden.

simsalabim
12. jún 2024

Hod do Googla laktobaciloza, je to premnozenie prospesneho laktobacila a vies to poriesit aj doma. Moja gyn hovori, ze v labaku zistuju iba pritomnost, nie mnozstvo a preto to nevie presne stanovit. Ale ak mas na kozi fliacik, zacala by som u kozneho.

kp7333
12. jún 2024

Robil ti gynekolog aj rozsirene stery (chlamydie...) alebo len zakladne?

autor
12. jún 2024

@kp7333 áno bral mi vsetko aj pohlavne choroby, chodim k nemu jak na klavír on je uz tiez zúfalý lebo už nevie čo by mi dal…. Skusim si precitat ešte tu lactobacilozu ako spomína ta pani vyssie…

autor
12. jún 2024

@simsalabim dakujem pozriem si este to… lebo fakt uz neviem, uzivam uz mesiac aj probiotika a zda sa mi ze lepsie o niečo , tak ozaj by to mohli byt aj to co spomínate.