Autovakcína na opakujúce sa mykózy - postup

17. dec 2020

Aky je postup ak chcem autovakcinu? Kde a ako o nu poziadat? A ako to cele prebieha?
Ďakujem.

autor
17. dec 2020

Vie mi niekto poradit? Na internete nic neviem najst

sisa_s
17. dec 2020

Isla by som za gynekologom a on odosle doporucenie k imunologovi, plus prida nejaku anamnezu, ako casto mate priblemy, vysledky kultivacie atd

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simsalabim
17. dec 2020

Imunolog. Skusi najprv bezne dostupne sposoby liecby. Autovakcina az na koniec. Pocas aktivnej infekcie sa odoberie vzorka a z toho sa vyrobi autovakcina. Problem byva odber a odvoz materialu... casto si to zena musi odniest sama.

autor
17. dec 2020

@simsalabim trapim sa s tym vyse pol roka, nebavi ma uz skusat vselijakr mozne lieky od gyn.

autor
17. dec 2020

Takze musim tam odniest anamnezu od gyn ano? A vymenny listok mi moze napisat iba on alebo aj vseobecna?

simsalabim
17. dec 2020

Gynekolog by ta mal poslat na dalsie vysetrenia - imunolog, mozno gastro a kozny. Liecil ta aj celkovymi antimykotikami? Mycomax, Diflucan? Skusil mesacnu profylakticku liecbu? lebo toto je taky zaklad, co este moze vyskusat.

zuzliq
17. dec 2020

Pokiaľ máš problémy s mykózami, skús acidko. Normálne vnútorne. Je to nechutné, ale veľmi dobre to zaberá a obnovuje mikroflóru.