Aky je postup ak chcem autovakcinu? Kde a ako o nu poziadat? A ako to cele prebieha?
Ďakujem.
Isla by som za gynekologom a on odosle doporucenie k imunologovi, plus prida nejaku anamnezu, ako casto mate priblemy, vysledky kultivacie atd
Imunolog. Skusi najprv bezne dostupne sposoby liecby. Autovakcina az na koniec. Pocas aktivnej infekcie sa odoberie vzorka a z toho sa vyrobi autovakcina. Problem byva odber a odvoz materialu... casto si to zena musi odniest sama.
@simsalabim trapim sa s tym vyse pol roka, nebavi ma uz skusat vselijakr mozne lieky od gyn.
Takze musim tam odniest anamnezu od gyn ano? A vymenny listok mi moze napisat iba on alebo aj vseobecna?
Gynekolog by ta mal poslat na dalsie vysetrenia - imunolog, mozno gastro a kozny. Liecil ta aj celkovymi antimykotikami? Mycomax, Diflucan? Skusil mesacnu profylakticku liecbu? lebo toto je taky zaklad, co este moze vyskusat.
Pokiaľ máš problémy s mykózami, skús acidko. Normálne vnútorne. Je to nechutné, ale veľmi dobre to zaberá a obnovuje mikroflóru.
Vie mi niekto poradit? Na internete nic neviem najst