Ahojte chcela by som sa vas opytat ci ste niekto podstupili tuto liecbu... Mam totiz psoriazu od 12 rokov a rozmyslala som ze by som to vyskusala ... vraj je to dobre na imunitny system a taktiez aj na akne .. za kazde komenty dakujem
Ja som mala autohemoterapiu - liečbu vlastnou krvou, trvala dva týždne.
Prvý týždeň mi odobrali každý deň krv od najnižššej jednotky po najväčšiu
a vrátili to do svalov. Druhý týždeň sa postupovalo naopak. Bolo to pred štyrmi rokmi.
Mala som problém so zápalmi na očných viečkach, ktoré bolo treba chirurgicky odstraňovať. Táto metóda mi pomohla to odstrániť.
Ahaa lebo ide oto ze chcela by som to vyskusat hlavne kvoli psoriaze, ktora ma tazi uz 11rokov . Neviete ci by to malo nato nejaky ucinok ?tiez sa mi vidi ze je to nejaka porucha imunity a ako robia sa mi aj akne ale skor ma trapi ta kozna choroba ... a kto zvykne robit kozna, obvodna alebo alergologicka ?
Mne to robila alergologička.Vravela, že to pôsobí na celý imunitný systém. Možno, že aj na to.
Ja som práve dnes absolvovala plazmový vpich - problém opakujúci sa herpes zoster a k tomu akupunktúru...tak uvidím a dúfam v pozitívny výsledok 🙂 konečne niečo, lebo tento problém mi nikto nevedel vyriešiť a vyliečiť už vôbec nie 🙂
Ak snad vam to pomoze 😊 ja tiez som chcela ist ale zistila.som.ze som tehotna tak nevyslo no....
Moja spolubyvajuca z intraku, dobrych 15 rokov dozadu, mavala problem s herpesom, robil sa jej nie na perach ale na vieckach oci. Bolo to pre nu velmi bolestive a otravne, dlho sa jej to hojilo, naviac nosila okuliare a teda to bolo pre nu komplikovane, ak mala herpes, nemohla ich mat. A tak jej raz poradila kozna lekarka taku autohemo injekciu. Neviem podrobnosti, ako to presne prebiehalo, aky princip tam je, ale jej to vtedy pomohlo, nieco take to malo vyvolat, ze si telo viac protilatok vytvorilo a potom aspon zacas ten herpes nemala. Najlepsie ak ti to poradi nejaky lekar a vysvetli ti to. Neviem, ci sa to bezne pouziva.